cislicova klav. opera
Na jednej stranke (cesky dobyvatel) mi pise cislicova klav. "+ľščťžýýá...." namiesto cisiel. Predpokladam, ze sa niekde da nastavit klavesnica aj na konkretnu stranku, ale neviem to najst... ani nechapem ako som si to prestavil (jedine ak nejakou "nahodnou" klav. skratkou :( ) je to vyslovene len v opere, cez ine browsery ide v pohode..
v nastaveniach je mys a klav. ale tam je len celkove nastavenie , nie pre jednotlivu stranku (aspon ja nevidim)
thx for help
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: cislicova klav. opera 20.05.2011 | 09:35Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľnechápem celkom... chceš tam písať čísla alebo špecifické znaky? máš notebook?tlačené knihy a e-knihy
-
Re: cislicova klav. opera 22.05.2011 | 00:38briezka kubuntu / ubuntu Používateľnie PC a numericka klavesnica sam nechapem :(
-
Re: cislicova klav. opera 22.05.2011 | 13:18Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľzaujímavé. urobí Num Lock nejakú zmenu?tlačené knihy a e-knihy
-
Re: cislicova klav. opera 22.05.2011 | 14:34briezka kubuntu / ubuntu Používateľjasne urobi, ze nejde vobec, ked vypnem :)
-
Re: cislicova klav. opera 24.05.2011 | 19:20briezka kubuntu / ubuntu Používateľtakze nic ako vidim :/
-
Re: cislicova klav. opera 24.05.2011 | 20:57Dare_devil Debian, OpenSuse PoužívateľV inom prehliadači na tej stránke to ide normálne?There is no flag large enough to cover the shame of killing innocent people
-
Re: cislicova klav. opera 24.05.2011 | 22:56briezka kubuntu / ubuntu Používateľano, presne tak aj v inom prehliadaci ta stranka, aj ine stranky v opere
-
Re: cislicova klav. opera 30.05.2011 | 13:16briezka kubuntu / ubuntu Používateľpreinstalovany OS a stale to robi, takze nie je to v nastaveniach...
-
-
-
-
-
-
-
-