Konsole resize okna
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Konsole resize okna 02.07.2011 | 11:59default Debian Používateľnedalo mi to a skusil som iny terminal (lxterminal) a robi to tak ci tak, nechapem cim to moze bytR.K
-
Re: Konsole resize okna 02.07.2011 | 12:05default Debian Používateľproblem vyrieseny, len tomu celkom nechapem, bolo to farebnou schemou, ale jedine co som menil boli farby, ale ako som dal jednu s predvolenych a nie vlastnu prestalo to robit, divne :DR.K
-
Re: Konsole resize okna 02.07.2011 | 20:34Grawp PoužívateľJe to nvidia bug. V novom driveri je to už vyriešené. V blbuntu repozitároch bude čoskoro.
-
Re: Konsole resize okna 02.07.2011 | 21:28default Debian Používateľaha no hej mam nvidiu driver s origo repozitarov, diky ze viem preco to jeR.K
-
Re: Konsole resize okna 08.07.2011 | 15:45default Debian Používateľproblemy sa vratili, ale bug je opraveny, takze na vyriesenie staci testing branched "x11-drivers/nvidia-drivers" >> /etc/portage/package.accept_keywords a updatovat driver emerge --update nvidia-drivers potom reboot init 6 a malo by to ist bez problemovR.K
-
-
-
-