chybova hlaška pri spustení grub
GNU GRUB version 1.98+20100804-5ubuntu3-1mint1
Minimal Bash-like line editing is supported.For the first word, TAB lists possible command completions. Anywhere else tab lists possible device or file completions
grub>
minimálne bash-ako linka editácia je podporovaný pre prvé slovo, záložka zoznam možných dokončení príkazu nikde inde záložke sa dá zariadenie alebo súbor dokončení toto je cca preklad toho co to vypisuje ale priznam sa nic mi to nehovori
uz som chcel prejst na mint 11 ale tak ne nemal som naladu na to a tak mam tam nejake veci a nespravil som si z toho zalohu a teraz sa k tomu neviem dostat a rad by som to spojazdnil vie mi niekto poradit ?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
dobrá vec je neajké to livecd, nech sa ti stane s grubom čokoľvek, k svojim veciam sa dostaneš a môžeš zálohovať.
ďalšia možnosť je zachraňovať grub, no s tým už neporadím.
niečo múdre sa píše tu: http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-1007816.html
Tie dáta o ktorých píšeš že ich potrebuješ, máš vo WindowsXP, alebo v tom LinuxMint ??
Takže ak si tam mal niečo cennejšie, tak si ten velikánsky súbor niekam skopíruj, preinštaluj Wubi a potom ten starší pripojíme aby si si pretiahol dáta.
Dakujem vsetkym za radu pomoc