Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ...
asi , asi krásne časy, aha,
asi asi ... ako sa spieva v nejakej slovenskej pesničke.
:-D
Aj tak sa dá nazvať staro-nové story, keď mnohí z vás verili a veria, že ho napíše - ten sľúbený článok ...
O akú osobu sa tu jedná nájdete v linku.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 20.09.2011 | 22:29Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátordodoedo, stano ten clanok uz mohol napisat aj poslat ... takze nehladaj v nom chybu zas ... ja som mal niekedy dodane clanky aj 3 - 4 tyzdne, nez bol cas, kym som ich upravil, doplnil HTML tagy, obrazky a pod. ...Moja strana | Blog
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 20.09.2011 | 23:26borg Fedora Administrátorkomu ma teraz potencialny autor posielat clanky? pytam sa len tak.
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 20.09.2011 | 23:56Milan Dvorský debian,mint kde,android Administrátormireq@linuxos.sk ... predpokladam, ze to este nebolo zmenene na webe ...Moja strana | Blog
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 21.09.2011 | 00:24Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľok, prepošlem tam hneďtlačené knihy a e-knihy
-
-
-
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 20.09.2011 | 23:50WlaSaTy NávštevníkVeď môžeš aj Ty napísať niečo dlhšie ako 5 viet. No nie?
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 21.09.2011 | 00:03default Debian Používateľclanok bol hotovy uz vcera ak nie skor, ja sam osobne som si ho kukal, to chvilku trva kym sa to zavesi sem, nejde to vsetko len cez jednu osobuR.K
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 21.09.2011 | 00:15borg Fedora Administrátorpresne, musi to prejst cez 25 vyborov a komisii. proste neprofesionalita.
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 21.09.2011 | 00:19default Debian Používateľlol :DR.K
-
-
-
Re: Sľúbený a prisľúbený článok v nedohľadne ... 21.09.2011 | 00:23Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľpočuj, vieš o tom, že som článok už dávno, v predstihu 30 minút, odoslal Bedňovi?tlačené knihy a e-knihy
-