fedora 15 a zapis na USB
tak som potrebne subory pretiahol mysou na usb → vysledok progress bar prebehol za 2 sekundy do stvrtiny a zastal, system sa stal nepouzitelnym, zamrznuty hybala sa len mys, po par minutach system zacal reagovat - velmi spomalene ako keby bol procesor brutalne vytazeny (core i5 sandy bridge)
horsie je ze progres bar sa nepohol ten 1GB subor sice nakoniec skopirovalo ale tak za 30 minut
usb kluc je pomerne rychly a na druhom pc s windowsom a ubuntu nema problem kopirovat
nasiel som nejake fora kde maju presne rovnaky problem ale nenasiel som riesenie
neviete co by to mohlo sposobovat, este lepsie ako to vyriesit ??
na USB externy disk kopiruje bezproblemov
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
tiez to trvalo strasne dlho
ale preco to robi len vo fedore ?? v ubuntu nema problem, respektive preco zamrza system, to ze to robi dlho by mi az tak nevadilo
skusim este MC uvidime,
a tou volbou sync myslis nejaky parameter pre prikaz mount ??
Najprv výstup príkazu:
?
2.6.40.8-4.fc15.x86_64
tak potom ako root:
ale na to aby nabehol novy kernel musim restartovat, momentalne mam 2.6.40.8-2.fc15.x86_64 ale aktualizacie mam vsetky uz nainstalovane, takze dokoncim projekt a zajtra restartnem komp, snad pomoze
Pozeral som dnes je to (pravdepodobne) tento bug 639462. Treba čakať na opravu (v niektorej verzii kernelu)
aj tu sa to riesilo
Čo je to vôbec za disk o ktorom píšeš a skúsil si parameter sync pri pripájaní? man mount, lsusb, dmesg.
usb hub nepouzivam - kluc je priamo pripojeny do notebooku, samostatne
idem este vyskusat ten parameter sync, a potom sem dakedy hodim aj dmesg