zaloha firefoxu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: zaloha firefoxu 05.01.2012 | 13:15mmatko Používateľnepamatam - uz dlhsie foxa nepouzivam - ale nie je problem zazalohovat cely jeho adresar, resp. ked este vyhodis cache, tak to ani nebude velke...
-
Re: zaloha firefoxu 05.01.2012 | 13:22stano NávštevníkVies mi dat aj celu cestu k firefoxu? Ne to /usr/share/... alebo?
-
Re: zaloha firefoxu 05.01.2012 | 13:37mmatko Používateľfirefox uklada zalozky do home adresara - nieco ako ~/.Mozilla/Firefox alebo tak nejak ... pohladaj u seba v home, musis ten adresar najst... ako som pisal, staci ti ho cely zazalohovat a v novej instalacii ho nakopirujes opat do svojho home adresara... aj toto je jeden z dovodov, preco sa oplati mat home adresat na solo particii (ak ho tam uz nemas... pri novej instalacii neprichadzas o svoje data, ale zaloha sa z bezpecnostnych dovodov oplati)... pouvazuj o tom, je to o mnoho vyhodnejsie...
-
Re: zaloha firefoxu 05.01.2012 | 13:44stano NávštevníkDakujem. Vlastne je to logicke. Mal som podozrenie, ze to tam bude. Ty si mi to potvrdil.
-
Re: zaloha firefoxu 05.01.2012 | 14:12stano NávštevníkProsím admina, aby odfajkol problem ako vyrieseny.
-
-
-
-
-