screen recorder
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: screen recorder 24.09.2005 | 13:04Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľcelkom pekna otazka ;) nasiel som nieco ako totohttp://www.unixuser.org/~euske/vnc2swf/ ale ci to bude uplne splnat poziadavky to neviem.A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: screen recorder 24.09.2005 | 13:48perun NávštevníkHej, na toto som narazil aj ja, ale flash nie je zrovna moja obľúbená technológia :-)
-
Re: Re: Re: screen recorder 24.09.2005 | 14:45Jozko Mrkvicka Matejovie Gentoo Používateľtak lae oni tam pisu nieco z vnc ;) Mozno treba zacat hladat tou cestouA computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows.
-
Re: Re: Re: Re: screen recorder 24.09.2005 | 15:03Toudy NávštevníkTo tu nikto akoze nepozna xvidcap? Ludia, vy ste lamy.. ;o)
-
Re: Re: Re: Re: Re: screen recorder 24.09.2005 | 20:27perun Návštevníkno... v tejto oblati teda lama som. Video, grafika a zvuk idu vzdy mimo mna :-) xvidcap by aj slo, ale zatial mi robi problemy. Pyta libpng.so.2, ja mam libpng.so.3, nemienim robit donwgrade, tak som urobil linku z libpng.so, ale nasledkom je padanie aplikacie :-( Ist na to s VNC (nasiel som aj vncrec) sa mi nezda dobry napad. Babrat sa s niecim takym komplexnym na nieco tak banalne...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: screen recorder 06.06.2006 | 19:26WlaSaTy Návštevník:xvidcap by aj slo, ale zatial mi robi problemy. Pyta libpng.so.2 odkial je ten binarny balicek? popripade co je to za distribucia ktora nema xvidcap/gvidcap priamo v repozitaroch? namatkovo som si pozrel ebuild pre gentoo a tam takato sialena vezba na libpng.so.2 nebola.
-
-
-
-
-
-
Re: screen recorder 06.06.2006 | 18:29Ludek NávštevníkWink.
-