gnome 2 a krajsi vzhlad
používam Scientific Linux s Gnome vo verzii 2 a chcel by som poradiť, že akým spôsobom je možné vytvoriť krajší vzhľad na mojom desktope. Zatiaľ len sťahujem vzhľadové témy s gnome-look.org, ale to ma moc neuspokojuje. Ak by ste mi niekto poradili akou cestou sa mám vydať aby som dosiahol krajší vzhľad tak by som bol vďačný.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: gnome 2 a krajsi vzhlad 23.07.2012 | 17:53milboy Ubuntu so znakom ElementaryOS Používateľa čo konkrétne? Ved vzhľad či správanie akejkoľvek časti je len na tebe a od ikôn cez conky a tapety dosiahneš presne to čo chceš. (teda ak vieš čo to má byť..)skusam vsetko....už stovka distribúcií za tie roky a vedomosti žiadne.. Prečo linux?
-
Re: gnome 2 a krajsi vzhlad 23.07.2012 | 21:28nighthawk Návštevníkikonky a tapety viem ze sa daju zmenit. Aj dekoracia okien, ale nepacia sa mi napr. tvar hornej/dolenj listy, to ako vyzera start menu..Zmenou temy alebo ikoniek to urcite nedosiahnem. Pripadne ak by si mi vedel poradit nejake vychytavky pre desktop..vdaka
-
Re: gnome 2 a krajsi vzhlad 23.07.2012 | 22:33milboy Ubuntu so znakom ElementaryOS PoužívateľLišty môžeš odstrániť a nahradiť dokmi ako cairo-dock kde je dostatok rôznych vzhľadov z ktorých si každý vyberie.. Panelov je viacero Awn, docky a treba len trochu pobehať po nete a určite sa ti niečo zapáči.skusam vsetko....už stovka distribúcií za tie roky a vedomosti žiadne.. Prečo linux?
-
Re: gnome 2 a krajsi vzhlad 24.07.2012 | 00:54nighthawk Návštevníkďakujem za tipy. vyzerá to dobre. Idem skúsiť ten docky.
-
-
-
-