Hladam programatora pre jukebox software
- graficky moderný ale jednoduchý design
- okno 1 abecedný výber albumov
- okno 2 albumy
- okno 3 skladby
- okno 4 práve hrajúca skladba
- okno 5 ešte navolené skladby
- okno 6 počet kreditov
- niekde na spodku obrazovky = cena za skladbu a aké mince berie jukebox
Malo by to mať aj administrátorské rozhranie /setup/, kde sa bude všetko nastavovať.
- heslo do setupu, zmena hesla
- nastavovanie hlasitosti v demo mode a keď je navolená skladba
- cesta k súborom s hudbou
- možno že aj zmena pozadia ak by to bolo možné
- zmena stýlu, farby a velkosti písma
- zmena podkladovej farby okien
- vhodené mince = vyučtovanie
- možnosť nastaviť ovladanie - 4 tlačítka /hore, dole, skok medzi oknami a start/ a 5 tlačítka /hore, dole, skok okna doprava, skok okna dolava a start/
a možno ešte nejaké drobnosti, ktoré mi neskôr napadnú.
komunikácia PC s mincovníkom a tlačidlami:
možnosť 1: cez LPT port - ale nie som si istý či to bude technicky možné - 5tlačítiek+5euro minci je 10 potrebnich vstupov do PC čo asi LPTport nemá
možnosť 2: cez USB emulátor klávesnice a kreditnú dosku kde každý jeden vstup bude mať jednu klávesu na klávesnici. napr: doľava A, doprava D, vhodene 0,20E Tčko ....
Dajte mi vedieť svoje návrhy, predstavy, vylepšenia, odhad potrebného času, ceny ....
ukazka niecoho podobneho> http://www.jukeboxy.net/jukebox-software.php
Kontakt:tomi327@post.sk
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Lebo ako jukebox sa dá v pohode nakódiť, je tu dosť šikovných ľudí čo sa zaoberajú vývojom podobných vecí. Len by si musel definovať aj rozsah podmienok (dodávka a údržba).
Ak Ťa daná problematika zaujíma, tak si kľudne pozri napríklad časopis LinuxEXPRES 11/2006. Stále je k dostaniu.
PS: Iná vec by bola, keby si mal záujem o serióznu spoluprácu a keby si zabezpečil potrebné testovacie prostredie vrátane ovládacieho panelu a mincovníka. Ale ako si potvrdil, to Ty neplánuješ riešiť.
Ale, tu je inú problém. Všimni si jeho ochotu jednať a komunikovať. Mám takýto dojem, že niečo podobné sa tu už riešilo. Jednalo sa tiež o jukebox, a tiež zadávateľ témy chcel vyriešiť jukebox. Len pred tým to bola úprava v dodanom SW. Ale, tak isto tam bola nulová ochota diskusie a zatajovanie možností zazmluvnenia. Neviem prečo sa to odtiaľto vytratilo. Či to vypadlo z indexov alebo to niekto zmazal ako odzačiatku provokačné vlákno, to sa už asi nedozvieme. Takýto štýl jednania si totižto človek z biznisu musí pamätať, inak by s ním pravidelne vytototávali .
Tak mi ukáž klávesnicu na LPT port ktoríú opisuješ hneď ako prvú možnosť. Jáj, zabudol som. Ty máš klúče od miešačky, a preto sa so mnou nemáš o čom baviť. A radšej povieš že si liečim komplexy aby si nevyzeral ako keby Ťa platenie nezajímalo.
A vieš, že niečo podobné používam pre svoju potrebu už dlhšiu dobu? Ponuku od Teba nepýta, viem že by si ju nedal.
Je to blbé, ale tieto prkotinky k tomu človek naozaj potrebuje a preto je ten vývoj o máčny máčik drahší ako práca na webe v php. Ale, to je presne opak toho na čo sa chceš Ty zamerať. Neviem aké problémy si tu riešiš Ty keď o mne píšeš že si tu liečim komplexy. Ale, ani ma to nezaujíma.
Ty si sa zacal navazat do mna a to nemam rad. nenavazaj sa do ludi a nikto ta nebude posielat niekam. Nepoznas ma ale ty uz vies ze neplatim, ze neviem co chcem a co ja viem co este. A tuto temu uz uzavrime. ak mas nieco k softu nieje problem, ale detinske veci nemam chut riesit.
Inak, všimol si si ako si založil tému? Doneste mi toto a navrhnite cenu. O možnosti spolupráce alebo zmluvy ani pol slova. Takéto chovanie obvykle končí odmietnutím platby a oslovením iného subjektu čo to dokončí. Naozaj chceš tvrdiť že som sa navážal? Pretože Tvoje chovanie je naozaj trošku viac ako nevhodné. A preto takéto veci nechceš riešiť. Veď hodiť "nevhodné chovanie" na iného je tak ľahké.
Brú noc.
K tvojim masinam co mas doma, ale ja pred tyzdnom som kupoval novu dosku do jukeboxu a ma pci sloty len sa to vola PCI EXPRESS :) zeby si ich ty nemal? alebo nevies ze ich mas? :)
http://datacomp.sk/mb-gigabyte-h61ma-d3v-rev-2-0-1155-_d123266.html
ak by sa jednalo o serióznu ponuku, tak dáš rovno a bez zatajovania podmienky typu možnosť práce na živnosť (zmluva o dielo) alebo na brigádu s ohodnotením podľa dohodnutých podmienok . TPP na jeden typ SW (jukebox) asi riešiť nebudeš. To sa nestalo, takže naozaj pôsobíš ako 19 ročný študentík ktorý chce vyfúknúť biznis niekomu inému a nechce ručiť ani pri platbe za dielo.
PS: Ja naozaj už roky nedisponujem strojom ktorý má zásuvné sloty. Dosky čo používam pre rôzne platformy majú veľkosť podpivníku alebo pohladnice. Najväčšia doska akú teraz vlastním má plochu blanketu na telegram, ale tá bola navrhovaná na osadenie do krabice bez možnosti a potreby rozširovania cez karty. Takže, toľko k tej tvojej poznámke že neviem žze by som mal také sloty. Na tie dosky sa mi konektor slotu nezmestí. Zbernicu mám, ale tá nie je ukončená slotom.