ahoj, pred par mesiacmi sa tu objavila spravicka ze zahranicna firma hostuje raspberry pi. v sucasnosti u nas nie je moznost hostovat raspi a v zahranici je dlhy poradovnik (http://raspberrycolocation.com/ - 1000 sa hostuje, 900 caka!!!). chcem sa preto spytat ci ma niekto o takuto sluzbu zaujem.
planovane parametre: -100Mb/s (six neobmedzene), staticka ipv4, napajanie (4e/m) +control panel na reset napajania (1e/m) +externy HDD (3e/m) +fyzicky reset/update SD karty (1e) +moznot objednat raspi cez nas (free) *ceny bez DPH
jednu ziadosti som uz dostal, preto sa pytam takto verejne. cele to ale rozbehnut bude vyzadovat velku namahu a vysoke investicie (cca 500-600eur) - preto musi byt aspon 23 ludi.
Ako to dopadlo s tym hostingom?
pokial bude dobra cena tak nie je problem poslat raspi a nastavit inkaso ;)
Jozko tak o tomto chcem vediet viac. Teda co povazujes za dobru cenu a kolko RASPI je mozne zaslat. :-)
situacia je taka ze mam pripraveny 48port switch, prazdnu 2U rack krabicu a volne miesto v racku, ale nie je dostatocny zaujem... :-) napajanie som zatial neriesil, daju sa pouzit adaptery na mobil.