Ahojte, mám taký malý problém mám tablet Wacom Pen and Touch a potrebujem pomoc s jeho nastavením. Tablet mi funguje stým nemám problém ale nakoľko používam Fluxbox a nie Gnome alebo KDE kde sú grafické klikátka na nastavenie jednotlivých tlačidiel neviem ako mám nastaviť jednotlivé tlačidlá v konfiguráku, pozeral som nejaké návody ale naozaj nechápem to, nemá niekto zvás stým skúsenosť a bol by mi to ochotný polopate vysvetliť.
Ďakujem
Ahojte našiel som jeden skript na zapínanie a vypínanie dotyku na tablete a chcem sa spýtať či neviete či sa toto dá namapovať na určité tlačidlo alebo klávesovú skratku?
je to odtiaľto http://sourceforge.net/apps/mediawiki/linuxwacom/index.php?title=Wacom_Tablet_Set_UpZáleží aký používaš window manager, tak napr v IceWM je to hračka, dopíšeš do .icewm/keys
Prípadne použi xbindkeys len to mi už nepríde tak užívateľsky prívetivé, vďaka tomu, že sa tam zadávajú klávesové kódy.
Používam fluxbox takže to by malo byť obdobné ako u teba. Ideálne by bolo keby som to vedel namapovať priamo na jedno zo štyroch tlačítok na tablete ale aj toto pomôže.
Nevieš alternatívu k zisťovaniu tladičiel k xev lebo sa mi stým nedarí odchytiť tlačidlá na styluse kôli prítlaku priamo tablet mi ide len stylus to vyhodí mrte zápisov a neviem ktorý je pre to konkrétne tlačidlo.
Aký krásny SPAM, ako z 5 rokov starých novín vystrihnutý.