Zdravím. Prihlasujem sa na tento web výhradne cez mobil. V poslednej dobe, cca mesiace sa mi nedá pridať príspevok, vyhodí mi nejakú antispam ochranu. Robí to tak všetkým, alebo už leziem na nervy? :-)
nejde napísať príspevok cez mobil
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Čo konkrétne chceš napísať a kde, na akom mobile. Konkrétnu presnú hlášku o tom antispamm-ochrane ... :-)
Preinštaloval som operu mini miesto Opery mini next a zdá sa že je to ok. Som rád, toľko otázok sa mi nakopilo... ;-)
Ahoj.
Ak je to O.K., označ pls. tému za vyriešenú.
Osobne odporúčam Firefox, dá sa stiahnuť z F-Droid "marketu" kde je slobodný softvér bez pridaných hodnôt ako špehovanie.
Rád by som to označil ale na mobile som túto položku nenašiel. Čo sa týka prehliadača, opery je všetko čo som skúšal neskutočne pomalé. U nás na lazoch máme len edge. A keď ma chce niekto špehovať, skape od nudy :-) Idem pozrieť to označenie za vyriešené...
Mne Firefox šľape výborne, už som tému označil ako vyriešenú.
Tému môže označiť ako yvriešenú iba registrovaný užívateľ. Edo by sa to už mohol naučiť.
ahoj, Martin.
1/ pridávam sa k "bedňa" doporučeniu a preto vyskúšaj na tom mobile aj iný prehliadač internetu (mimochodom, aký máš smartfón, aký typ?)
2/ tie problémy s nemožnosťou komentovať/pridávať tuná súvisia s JavaScriptom (neopravené bugy), a tie mám ale na linuxos.sk aj ja sám, nemôžem napríklad v Firefox (na PC) pridať tému do blogu tuná, alebo komentovať v blogu tému. Ale napríklad to ide cez Google Chrome. Preto to neriešim a blogy vytváram špeciálne iba v Chrome.
3/ predpokladám, že sa Ti to hodí aj do budúcnosti a preto si vytvor svoje vlastné konto na linuxos.sk (ak ho ešte nemáš). Použi na to PC, ak je to možné.
Veľa chuti do Linuxu.
:-)
K bodu č.2: Bolo Ti oznámené, že keď si Ty vypneš javascript tak to nieje chyba tohoto portálu. V Chrome tú javu nemáš vypnutú. A toto nesúvisí s tým, že neprihlásený užívatelia nemajú možnosť označiť tému ako vyriešenú.