Caute rozmyslam nad kupou tohto notebooku http://www.lacnenotebooky.eu/lacnenotebooky/eshop/1-1-NOTEBOOKY/46-3-od-15-do-16/5/2269-Lenovo-ThinkPad-Edge-E531-Black-6885-73G-N4I73MC nema s Thinkpadmi Edge niekto skusenosti? neviem ake maju chyby ci nedostatky a nikde to nmozem najst vdaka
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Ahoj.
Grafická karta:
NVIDIA GeForce GT740 s 2 GB vlastnej pamäte
384 CUDA jadier
HRY.
Treba si tu možno postrážiť, aby si mal 128 Bit pamätový bus v tom GT740, lebo s (novším, ale nižším) ;-) 64-bit busom - typ GK208 sú niektoré hry určite trochu pomalšie, to si pred kúpou over na mieste.
Hry uz davno nehravam, len neviem ci thinkpady edge namju este nejake chyby nerad by som kupoval macku vo vreci
V takejto cenovej kategórií kúpiš aj slušný DELL a s tými mám len dobré skúsenosti. Linux ich má tiež rád, možno na nejaké výnimky o ktorých neviem.
Ahoj, Chaser.
Ja som nepriamo myslel hlavne aj toho "slovenského" obchodného duch, kedy Ti majiteľ firmy s HW "cenovo výhodne" predá bez mihnutia oka poddimenzované zariadenie, bez toho aby Ti aspoň povedal niekoľko nežných viet o tomto prípade. Graficky-výkonovo prejaví dosť (aj napr. prehrávanie video), keďže sa jedná o 128 bit a 64-Bit šírky busov (zberníc graf. pamäte).
Vieš, prečo by si mal kupovať niečo poddimenzované, keď to môžeš kúpiť ináč v lepšej konfig. Na Slovensku je to tak, nikdo možno neprotestuje, ako keď nám dávajú žrať v reťazcoch nahnité ovocie, ktoré inde v EU ani nepredajú.
Rudo Vasky hovorí: Takže tak.