Zdravim, som relativny novacik v oblasti linuxu a dufam ze som v spravnej sekcii a ze sa najde odpoved. je mozne nejak z command lajny spustit javascript na nejakej stranke a ulozit si subor ktoreho download ten javascript spusta (.csv)? Vdaka
javascript z command line
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
FireFox má vlastnú komandlajnu stačí stlačiť CTRL+SHIFT+I.
JavaSript na stránkach je pevne zviazaný s danou doménou. Pokiaľ chceš sťahovať nejaký súbor z webu ma to ti stačí wget.
Neviem ci sme sa pochopili. Myslel som linux/unix command line. Ten subor samotny nie je niekde ulozeny, java script na stranke ho generuje a ponukne na stiahnutie. Ide mi o to ci je mozne mozne tento script spustit z linux command liny (pripojit sa nejakym sposobom na tu stranku) a ten subor co sa vygeneruje staihnut do linux prostredia. Ak som to nepochopil ja sorry :)
Ten skript je zviazaný s tou stránkou, on sám o sebe keď ho spustíš nevie že má ísť na stránku www.velkoobchod.sk.
Pokiaľ ten skript vie vrátiť súbor, tak práve wget by mohol byť riešením. Pokiaľ to funguje nejak inak, tak odkaz, alebo presný opis by pomohol.
To ze sckript je zviazany so strankou je mi jasne. Link dat nemozem, je to zial vnutrofiremna stranka.
Podla kodu stranky to volanie scriptu vyzera nejak takto...
a title=CSV (comma delimited) class="ActiveLink" onclick=$find('ctl31').exportReport('CSV');" href="javascript:void(0)" style
mozno trochu naivne ale predstavoval som si to nejak takto #!/bin/sh chod na www.wolkoobchod.com spusti javascript stiahni subor
Tak to proste fungovať nebude. Čo tak eLinks by ti nestačil? Ten vie aj JavaScript, prípadne Links2.
Ako chceš "spustit" JS mimo akéhosi User-Agenta?
Nikdy som to neskúšal, ale malo by to ísť. Iná vec je že to nijak nerieši interakciu s nejakým webom odkiaľ si stiahneš skript.