Ahoj,
neviete mi dakto poradit dakeho poskytovatela email hostingu,co ma aj daky basic program zdarma? potrebujem to pre .company a +- jedina funkcna sluzba co som poznal odniekal, zoho.com podporuje iba domeny s nazvom do 6 znakov.
Ahoj,
neviete mi dakto poradit dakeho poskytovatela email hostingu,co ma aj daky basic program zdarma? potrebujem to pre .company a +- jedina funkcna sluzba co som poznal odniekal, zoho.com podporuje iba domeny s nazvom do 6 znakov.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
To sa mi zdá ako blbosť, aj v nápovede (zoho.com) som našiel screenshot s ôsmimi znakmi, kde si prišiel k tejto informácií?
no, vyhodilo mi error,tak som im napisal na podporu a dostalo sa mi 2 odpovedi:
--------------
Hi Michal,
Thanks for the mail and interest in Zoho Mail Suite.
On reviewing the attachment you sent us, we found the characters after the "." (Example: .com, .Org, .net) have exceeded to 7 characters where we allow to have only 6 characters.
Look forward to assisting you at the best.
Have a great day ahead.
---------- Hi Michal,
Thanks for the mail.
Unfortunately, you will not be able to use your company domain mvc.company with our services.
Look forward to assisting you at the best.
------> takze neviem,vyzera to tak ,ze nie su ochotny tam pomoct :-))
Nie som zrovna en lingvista, ale ja tomu rozumiem, tak že po bodke si uviedol sedem znakov.
domena.7znakov
To naozaj más doménu mvc.company? Páč až teraz som si prečítal aj druhú polovicu správy :)
Ty máš doménu v TLD company? Koľko to stálo? Ja by som chcel tiež.
Chodiaci tata to dáva za 19€, ale podľa mňa je to dosť nepraktické, veľa písania, to môže ľudí odradiť.
Dáva, nedáva. Whois odpovedalo negatívne, takže tú doménu nemá.
keby mvc.sk alebo mvc.com ci mvc.eu boli volne,tak tu .company neberiem ;)
To je smola, pretože adekvátna náhrada zdarma za zoho.com asi neexistuje.
Otázkou je že čo všetko pottrebuje keďže sa pohybuje v IT a základné hostingy sú od pár centov. Od toho by som sa odrazil už v štádiu plánovania. Mimochodom, doména MVC.eu je voľná, len ju majú ako trojpísmenkovú uzamknutu doménoví špekulanti.
ahoj,
v pred-registracii(mesiac-dva dozadu) za cca 29$, teraz to je asi 25$.
v obrazku mas dokaz,ze mi dosiel mail od godaddy, ale pisem teraz bc. takze neamm cas nahadzovat web moc, ale emial by som uz chcel sprevadzkovat :))
Čau. Tú doménu len parkuješ, zatiaľ sa nepoužíva.
jj, vravim,nemam teraz moc cas... ale zaplatenu ju minimalne na tento rok mam :))
Keď si sa vybral cestou preplatenej domény a služieb zdarma, tak budeš asi musieť pohľadať. Mimochodom, už dávno sú na slovenskom trhu produkty s balíčkom internetových služieb aj s doménou, za nižší poplatok ako si dal len za doménu. A k tomu to nastavenie, ....
to je pravda, ale potrebujem to na par emailov mesacne, tak som nevidel dovod predplacat si daku sluzbu... pozriem sa teda po dakej platenej sluzbe :-)
Dakujem Velmi pekne za rady :-)
ahoj, skusal som pridat tvoju domenu a islo to - pouzivame kerio collaboration suite. cena 3eur+dph/m za account. ak mas este zaujem, napis samox86@lnx.sk. dik
Skús mu napísať email, kontakt naňho máš cez whois.
dakujem za ponuku,
nakoniec som zakotvil na wedose... a cena cca 1e/m :-)