Ahojte...Mam jednu otazku...Ako si mozem riadit data ulozene do cookies?Nemam teraz na mysli obecny zapis pre citanie,upravu a vytvaranie,ale ked si do nich chcem ulozit napr. vlastne premenne a celkovo hodnoty...Nieco na sposob upraveneho obecneho zapisu : document.cookie="username=xxxxxx;MOJE_VECI; expires=Thu, 18 Dec 2013 12:00:00 GMT; path=/"; asi tak...Uz mam v podstate funkcie pripravene na vsetko co je potrebne,az na to,ze som sa k takemouto comusi nikde nedogooglil...Dakujem za kazdu radu...
Cookies - Help please :)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Nerozumiem, v čom konkrétne máš problém?
Hmm, potrebuješ generovať mylné (nepravdivé údaje) cookies ?
Smrdia tu nejake nekale praktiky :)
Nechceš náhodou len pospájať reťazec ako napr.:
Potom ho rozdeliť do poľa:Toto je pekne blbý zápis že :) Pozri sa radšej na JSON.parse
Zápis kde dvojbodka oddeľuje názov:hodnota a medzi dvojicami je čiarka.
Tak zatial najproblemovejsi vec aku som sa ucil...Uz som zmeni kod na 100 sposobov a zatial mi to nejde...och
Ale čo ti nejde, alebo nevieš?
VObec mi nic nevycita z pamate...Uz som nakoniec skopiroval aj vzorove funkcie a tie tiez nejdu :( Proste nic neprecita...Jedine firefox a ten vrati akurat tak "name=" Opera ani chrome vobec neulozia moje cookies...Nechapem
1. Skontroluj či sa koláčiky naozaj ukladajú. Vo FF pravým tlačítkom na stánku -> Zabezpečenie -> Zobraziť súbory cookies.
2. Skontroluj či nemáš zakázané ukladanie koláčikov. Vo FF pravým tlačítkom na stánku -> Povolenia -> Nastavovanie cookies.
3. Hoď sem kód ako to robíš. kód ulož medzi značky <pre> kód </pre> (Typ obsahu -> Predformátovaný text)
Uz som na to prisiel...Ked som tu stranku dal na AMP Server co mam doma pod linuxom,tak mi to ide pekne...Ked spustam tu stranku z lokalneho hdd,tak mi prehliadace nepovoluju zapisovanie cookies...To v knizke nepisali,och...4 dni som sa pri tom nervoval...
A hlavne používaj tlačítko F12.
Jasne...Bez js konzoly uz ani nic neriesim...Strasne to ulahcuje pracu :)