Ahojte bol som nauceny vo winXP na DCC ale mam LubuntU a tu nejde,preto skusam nahradu skusil som DoubleCommander ale je nanic,tak som skusil GnomeCommander aj som nainstaloval balik "libgnomevfs2-extra" aby mi sla Samba lenze ona vidi len ostatne PC v domacnosti ale moj Azbox nevidi,ked idem cez PCManFM tam si dam do policka smb://192.168.92.10/root tak som v azboxe ale potrebujem menit prava atributy preto ten commander ako to nastavit aby som sa aj cez Gnome commander dostal do azboxu?
Gnome commander FTP na Satelit
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
uz mi poradili vedla ,diki zmazte temu
To nás chceš nechať v nevedomosti?
Ani nie je treba. FTP protokol umožňuje meniť atribúty len cez špeciálnu sadu príkazov (quote) site, a tie má máloktorý FTP server zabudované. Z toho mála to má zapnutý ešte menší počet.
A práca s nastaveniami súborov cez Samba/CIFS ( smb:// ) zas obvykle vyžaduje centrálnu autoritu ako je zapnutý Samba/CIFS server a byť v jeho doméne alebo pracovnej skupine. Teda tú je treva nastaviť v tom zariadení aby si navzájom neodmietali požiadavky.
Tak tak. Daj vedet ako si to vyriesil. Este existuje aj krusader mimochodom a ten je fajn.