Pretože už minule sa potvrdilo, že návštevníkom unikajú nové zaujímavé veci ktoré tu pribúdajú, tak som sa rozhodol, že raz za čas spravím nejaký súhrn.
Mirec nám tu predstavil že aj na HW veľkosti kalkulačky sa dá prevádzkovať desktop.
Linuxáci z Nitri nám ukázali, že sa dá zorganizovať aj nejaké to stretko.
No a pribudlo pár článkov.
Vytvorte si desktop podľa svojich predstáv IV diel, práca s oknami
Vytvorte si desktop podľa svojich predstáv V diel, kompozitor
Poďakovanie za správičky patrí všetkým, ale ako obyčajne hlavne Edovi. Hoci tento mesiac mu stúpali na päty Stano a eMDi :)
WlaSaTému rovnako patrí poďakovanie, pretože tu mal niekoľko nekonečných tém a samozrejme všetkým ostatným, ktorí sa snažia radiť nováčikom. Vxmery, 7R7, janek-m, Andrej, Stano, migrena, Ján Šuvada, Mirec, menom, Juraj, edel, Dušan, Livan a ďalším.
So long.
skor do blogu...
+2
+1
Pribudol theme maker laco
:-D
Objasňuje sa historická väzba Dropboxu ku ščotu
:D +1
ROFL
Popri tej diskusii sa v danom threade vyskytli ešte dve zaujimavé infoemácie:
1. Laco píše ako maďar a skáče z témy do témy. Vo vlákne s Dropboxom sa vrátilo z inej téme, keď mu Janek kedysi radil aby si pozrel rozdelenie diskov.
2. Bol som v tom že už to funguje.
Ja som sa pobavil.
Laco ja síce zbrklý chaoťák, ale má chuť, čas a tým pádom aj potenciál. Len je trošku nepozorný.
Ale s tou registráciou, ... u mňa sa neboo na čom baviť.
Prosím ťa a v ktorom bode registrácie je problém? Mirec robil teraz updaty, tak možno niečo zmrvil.
Ja neviem. To nie mne, to Lacovi vyskočilo. Pozri do tej témy na ktorej si sa smial, že si sa až po zemi váľal. Teda, ak si myslel vážne tú skratku ROFL ktorú si tu použil na danú tému.
OK, preberiem to s Mirecom. Mňa pobavilo to konštatovanie vxmery, inak Lacovi rád pomôžem a až to nebude ďaleko tak aj zaskočím. Takže pre Laca, napíš kde bývaš a až to nebude ďaleko prídem ti pomôcť.
Problem pri registracii je po nakliknuti aktivacneho linku- objavi sa stranka oznamujuca, ze doslo k chybe. Ale az take zle to nie je, opice, ktore ste to poslali opravit sa cinili a napriek chybovej hlaske je moj ucet aktivovany.
To sme radi.
Takže chlapci ,som rád že som oživil vaše fórum,ako som napísal mám 62 rokov ,na počítači samouk,ináč vyučený poľnohospodár,takže ak máte problém z mrkvou na záhrade rád vám na oplátku poradím!Bývam pri MT ,na Linux som šiel fintou:hŕŕ na nej,takže na začiatok som si nainštaloval niečo od Adama a Evy,ale potom už Linux Mint 17-cinnamon,ale kdesi mi vyšlo ešte aj Qiana?Chcel som vám poslať fotku prac.plochy aby ste videli na rozdiel od škaredého W-7,8 aká môže byť príťažlivá,ale nechce mi zobrať a vypisuje chybu,čo som napísal v inom príspevku.Teší ma že mi poradíte a budem rád keď ma budete považovať za priateľa.S pozdravom "starý otec".
Tak Martin mám moc ďaleko. Inak fajn že ťa to baví, treba vydržať a ono sa to poddá.
Áno oživil, ale určite v pozitívnom zmysle a tešíme sa všetci, že si Linux nezahodil napriek prvotným neúspechom a máš chuť sa naučiť niečo nové :)
Dúfam, že sa nehneváš na nás za tykanie ale tu na fóre si všetci tykáme, nakoľko je to pri riešení problémov jednoduchšie, ako pri zdvorilostnom vykaní.
Deti moje je to OK...