Mal som synov nootebuk,a použil som svoju myš z PC.Ale teraz keď ju tam vrátim už mi nenačítava Linux a musím ju vybrať a znovu zasunúť počas behu compu!Mala by sa pridať do progr. spúšťaných po štarte,alebo čo?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Tak o zariadenia pokiaľ nepoužívaš systemd sa stará väčšinou udev. Takže buď sa niečo zle zapísalo do udev pravidiel čo by mohol objasniť príkaz ll -r /etc/udev/
No a to kde mám hľadať?Nedá sa cez terminál nejakým príkazom načítať znova myš?
Nebudem musieť znova preinštalovať Linux,len kôli myši?
Je to ok!Dal som pri spúšťaní Recovery mode,a myš sa našla....
A zasa to nejde!
tak skus inú či ti aj ta nepojde respektivne si nedal ani značku myši , akú máš ... kolko ju už máš
Mám len jednu...Génius Optical-USB
Ona je v pohode,keď ju znova strčím počas behu Compu tak fachčí na jednotku!
1. Daj sem presný typ myšky.
2. Skús ju strčiť do iného portu a nabootovať.
3. Daj sem ten výstup čo som písal, aby bolo vidieť, či ti tam nejaký program nezapísal nejaké pravidlo na myšku.
4. Máš v kompe USB3?
V inom USB hu načítava...ten výstup čo si napísal neviem kde to nájdem v termináli mi to nešlo...
Tak ju nechaj v inom USB, môže byť?
Dnes som na to prišiel,strčil som ju do susedného portu!
A kde ušiel Laco? Už som ho dlho nečítal.
Sa ti za mnou zacnelo???Počítač maká,pokusy už nerobím,ale na fóre akoby zdochla myš.....
Ja len či si nezamrzol niekde v Bielych dierach alebo na Kriváni na výlete :) Tak Mintu zdar!
Čau Laci, však sám to vidíš s Linuxom už niesu problémy. Od Mireca som chcel aby zviditeľnil blogy a ten na mňa kašle.
Tak Mirec mi práve sľúbil že zviditeľní blogy, tak dúfam že sa to tu rozbehne a zas bude živo :)