caute, asi kazdy z vas postrehol ze zdieraci zo ssky linku zasa zvysili poplatok. Uznavam, sadol som im na lep (dozivotny 0 € poplatok).
preco pisem? chcem sa spytat, ci existuje nejaka alternativa, ktora ma zbavi tychto zdieracskych poplatkov (ktore navyse pravidelne zvysuju) raz a navzdy? Nieco co bude fungovat so setupom, ktory mi ssky link nanutil kupit (showbox-s300). ake mam moznosti? dik za kazdu radu smerujucu k rieseniu. ba+okolie
Jednoznačne DreamBox Enigma 2. Myslím že s tými jejich službami to vychádza cca na 3e mesačne a máš v podstate "hacknutý" skylink s neskutočným množstvom programov.
len pre upresnenie: skor zhanam nejaku hacknutu kartu ktora by fungovala so satelit. kompletom (definovany vyssie) s jednorazovym poplatkom=obstaravaci poplatok=nie pravidelne poplatky
stacil by zakladny balik (sk/cz programy+ nejaky filmovy&dokumentarny kanal > to je vsetko)
Dočkaj, spýtam sa kompetentnej osoby a ked tak ti dám zajtra vedieť.
diky zatial
To si zaspal v minulom storočí priateľu, dnes sa kódy menia každých päť sekúnd a nijak inak než cez online príjem kódov to nejde. Takže musíš použiť riešenie ala čo tu navrhol Andrej.
Dreambox je sat pristorj a enigma2 je soft, takže čo to ma spoločné s protokolom mgcamd, ccamd, atd.. ktorým posuvaju "poskytovatelia" tzv sharing. A na druhu otazku, karta nie je a určite ani nebude 100% náhradou čohokoľvek.
Skylink je podvod a preto NIE je podvodom využívať share-servery!!!
Dreambox je samozrejme špička, ale samozrejme aj cenou! Ja mám DM 8000 (čínsky klon za 400€), OctagonHD, Cristor je vrchol jednoduchosti, ale ty v podstate potrebuješ niečo čo má sietovu kartu a možnosť kam zapisať prihlasovacie udaje na nejaky server, ideálne ak je to plnene linuxom a dostaneš sa do neho napr cez ftp.
zlate casy fun karty,cigi keys byvavalo
aj ty maš doma zbierku x kariet s programatormi?