Ahojte všetci. Už nejaký čas pozorujem že LinuxOS.sk začína byť mŕtvym portálom.
Keď som prvýkrát vstúpil sem za účelom získania rady na vyriešenie problému - bolo to tuším v októbri alebo novembri 2013, bol tu celkom čulý ruch, na rozdiel od dnešného stavu.
Uvažujem - čo je asi príčinou?
Tých príčin je niekoľko:
- často bezdôvodný flame
- trolling
- miešanie politiky a rasovej neznášanlivosti do príspevkov portálu
- vzájomné osočovanie a užívateľov a návštevníkov, často končiace (úplne bezdôvodne) hrubými nadávkami
- rôzne vulgarizmy
- spomalené reakcie adminov na nevhodný obsah príspevkov
Tie príčiny neuvádzam podľa toho ako často sa vyskytujú, ale len podľa toho ako mi to prichádza na um, takže prioritu nemá ani jedna príčina (aj keď o prvých dvoch by sa dalo uvažovať).
Asi už nemá význam chodiť medzi vás, a môžem sa zo všetkými rozlúčiť.
Možno by sa mali spojiť sily s inými, tiež končiacimi portálmi a dohodnúť sa na plodnej spolupráci (napríklad dnes už v podstate mŕtvy portál LinuxON.sk).
Viem, že som tu málo pomohol, ale snaha bola...
...
Pozdravte trolla s nickom "samalama"...
...
Už sem neprídem, čiže ak sa tu zjaví niekto s nickom "pablo", tak to nebudem ja, mne to vlastne môže byť jedno...
Toto mi pripomenulo Bendera.
"ja si spravím lepší portál s karbanem a štetkama“
Vo co go? :)
To máš medzery :)
Aha, nepozerám futuramu ;)
Ja viem na "Def Con" sa rieši South Park :)
Su bozi :)
netreba si vsimat niektorych, oni maju svoje problemy a venitluju si ich roznymi sposobmi.
Hlavne život netreba brať tak vážne, aj tak nieje kde utiecť.
Ale prd.
Mimo srandu, budeš mi chýbať.
Budem rád, keď sa tu Pablo občas ukáže.
Fajn, dačo je zle. Ale napr kuknem akú iniciatívu chytil LUcoRP so správičkami a môžem chváliť
Luky je drak a ďakujem mu za to, tak možno sa spýtať seba čo spravím ja preto aby tu bolo lepšie miesto na zemi.
Súhlasím s Pablom. Ide to tu od 10 k 5.
ak myslis to, ze mu dvaja ludia vysvetlia, ze niecomu zle rozumie a on stale melie svoje a nakoniec sa urazi, tak ano, mas pravdu...
že LOL , kam to má ísť , je tu už len pár ludí ktorý pre to niečo robia , maximalne neviem čo , Pablo dajme tomu polrok sa tu neukáž a potom príd naspeť , zatial navštevuj ostatné podobné webstránky a zistíš že ich je nakoniec len 5-6 ktoré ešte fungujú v SK/CZ jazyku , .... zahraničné tiež sú super ...
A kto už dnes rieši nejaký problém? Skúste sa pozrieť na iné Linuxové portály, podobná situácia. Namiesto toho aby autor poriadne zdokumentoval to čo vytvoril sa množia fóra, na ktorých sa na 99 % nedá nájsť odpoveď. Viem, že autori vytvárajú software, ale keď sa množia rovnaké otázky na určitú tému na ktoré neexistuje správna odpoveď tak podľa mňa by to už mal autor riešiť.
preco by to mal robit? skus skontaktovat autora a ponukni mu odmenu za jeho pomoc.