Dávam to tu pre ostatných a prosím nejedná sa o žiadny flame len skôr pre tých čo by chceli vedieť pravdu. Klady a zápory ohľadom BSD systémov a Linuxu, myslím že je to celkom pekne napísané našiel som to len tak pri surfovaní netom:
https://aboutthebsds.wordpress.com/2013/03/31/bsd-vs-linux/
piiiicoviny. ked niecomu nerozumies, tak to necitaj/nesir/nepis/neposielaj dalej...
Namiesto toho, aby si - samalama - niekoho urážal, tak radšej pomôž tomu porozumieť:
http://computerworld.cz/archiv/freebsd-a-linux-co-je-co-14978
dalsia picovina. nieco este starsie nemas...?
Neviem kde je problém. Máš určite veľa vedomostí a nechápem prečo sa o ne nechceš podeliť s ostatnými.
Možno tí ľudia na druhej strane sú odborníci na niečo o čom ty nemáš ani páru, nenapadlo ťa to niekedy?
Možno ten koho si vysmial vyrobil, alebo vymyslel stoličku na ktorej teraz sedíš.
a? tak nech idu robit mudrych na forum o vyrobe stoliciek. a nie tu pastnu nejaky odkaz, a netusia co. keby sa spytal "nasiel som toto. co si o tom myslite?", tak nepoviem (jasne, ze odpoved by bola rovnaka, ale bez tej druhej vety). a nemam pocit, zeby som sa niekomu vysmieval...
samalama ja viem o com pisem a si myslim ze tento clanok aj ked trochu plytky ma daco do seba kedze nejde do detailov ale pise nazvyme to s tretej osoby ako sa zda niekomu ked vidi BSD a Linux. a vo vela veciach som nasiel pravdu co sa tyka linuxu aj BSD napr. to ze UFS je celkom fajn ale rozbyt ho uz len nespravnym vypnutim je uzasne lahke a mozno povies no a co ale to je jedna vec co mi napr na FreeBSD vaci na druhu stranu je to fajn system v mnohych veciach lepsi nez Linux uz len stabilita vydani je lepsia ze 90percent linuxovych distribucii az na par vynimiek ako RH,CentOS a pod.
este raz: ked nevies, o co ide, tak sa k tomu nevyjadruj. skus si o tom webe nieco pohladat na nete...
samalama ja viem o com pisem a si myslim ze tento clanok aj ked trochu plytky ma daco do seba kedze nejde do detailov ale pise nazvyme to s tretej osoby ako sa zda niekomu ked vidi BSD a Linux. a vo vela veciach som nasiel pravdu co sa tyka linuxu aj BSD napr. to ze UFS je celkom fajn ale rozbyt ho uz len nespravnym vypnutim je uzasne lahke a mozno povies no a co ale to je jedna vec co mi napr na FreeBSD vaci na druhu stranu je to fajn system v mnohych veciach lepsi nez Linux uz len stabilita vydani je lepsia ze 90percent linuxovych distribucii az na par vynimiek ako RH,CentOS a pod.