Zdravím. Mám taky problém že mi nejde stiahnut žiadny balík žiaden software cez správcu sťahovania dokonca ani aktualizácie. Stále vypíše že je problém z internetovým pripojením pritom cez mozilu fungujem normálne. Netušíte kde by mohla byť chyba ? V linuxe sa zatiaľ veľmi nevyznám
Nič mi nejde stiahnut ( okrem stahovania cez prehliadač)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Proxy?
? čo z tým ?
Skontrolovať.
Trochu detajlnejšie " tak trocha po lopate?" bol by som vdační. Nie že by som žiadal riešenia na striebornom podnose ale po dvoch mesiacoch utrap z inštalovaním win7 ktore nie a nie nainštalovat ( v minulosti bez problemov) a naslednom nainštalovaní linuxu som ako novy uživatel tak trochu mimo ešte.
Informáciu o proxy servri by si mal mať na zmluve o pripojení do internetu, časť nastavenia počítača. Je tam? A je v nastavení prehliadača v ktorom sa dostaneš na internet?
No práve že toto nemám a niečo take som už dlho nevidel ani u predchadzajuceho a ani u terajšieho poskytovatela že by som mal ako v minulosti nastavenia proxy atď. Tak čo teraz ? už som sa chystal skúsiť nainštalovať najnovší mint 17.3 ale ak je chyba v tomto tak ?
Zmluvu, popis nastavenia, proxy alebo čo?
Proxy sa v dnešnej dobe už moc nepoužíva, to je pravda. Ale inak si neviem predstaviť že by v jednom programe išiel internet, a v druhom nešiel. Teda, pokiaľ si to neinštaloval bez internetu čím by sa vyplo používanie internetových zdrojov SW, alebo pokial si tie internetové zdroje rovno nevypol. To by ale bolo vidno z chyby ktorú prezradí ten program čo nevie pracovať s internetom. Teda, to, to alebo to.
Ake mas distro? Aku architekturu?