Prihlasenie ako Spravca ???
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 25.10.2005 | 14:38titanik mint Používateľpri live knoppix hdd su montovane iba read only musis ich remount pre rw
-
Re: Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 25.10.2005 | 15:07Laco NávštevníkAko to spravim ?? Som uplny laik do Linux-u :(
-
Re: Re: Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 25.10.2005 | 15:21fredy NávštevníkVeď práve.
-
-
-
Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 25.10.2005 | 22:52gop Návštevníkkoukni se na stranky knoppixu pokud chces instalovat, musis si nejspis defragmentovat a rozdelit hdd (ale doporucuju zalohovat stavajici system...muzes o nej prijit...hlavne pokud to delas poprve) jako spravce se na konsoli prihlasis pomoci: su
-
Re: Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 25.10.2005 | 23:22limbi Návštevníkno neviem, ci v knopixe nie je nahodou ako spravca nahlaseny standardne. ide o to, ze nevie mountovat particie v konzole, nech skusi pravym tlacitkom na ikonu particie a tam by mohla byt moznost: premontovat disk rw, teda aj so zapisom. problem ale moze byt aj v tom, ze to je particia ntfs a nemusi sa dat primontovat aj so zapisom. odporucal by som si nieco o linuxe najprv precitat, knihu, clanky, fora, je toho do bludu, alebo dotiahnut dakeho skuseneho kamosa a nechat si par veci vysvetlit
-
Re: Re: Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 25.10.2005 | 23:37peter golis Návštevníkalebo moze prist na lugcon ktory bude za chvilku.
-
Re: Re: Re: Re: Prihlasenie ako Spravca ??? 26.10.2005 | 01:04limbi Návštevník:(, do kosic by som sa este dotrepal, ale do blavy nedojdem, skoda, moze to byt zaujimave. este som na takej akcii nebol. vyckam teda tie kosice :).
-
-
-
-