V /etc/apache2/apache2.conf je: IncludeOptional conf-enabled/*.conf Include sites-enabled/*.conf V /etc/apache2/sites-available/zvieratnik.sk.conf je: <VirtualHost ServerName www.zvieratnik.sk ServerAlias zvieratnik.sk DocumentRoot "/home/www/www.zvieratnik.sk" CustomLog /home/www/www.zvieratnik.sk/logs/custom_log common ErrorLog "/home/www/www.zvieratnik.sk/logs/error_log" </VirtualHost> Zadal som: a2ensites zvieratnik.sk a2dissite 000-default.conf Zadam: root@josephvs:/home/joseph# apachectl start Vypisuje: apache2: Syntax error on line 218 of /etc/apache2/apache2.conf: Syntax error on line 31 of /etc/apache2/sites-enabled/zvieratnik.sk.conf: </VirtualHost> without matching <VirtualHost> section Action 'start' failed. The Apache error log may have more information. root@josephvs:/home/joseph# Nikde nie je chyba a nefunguje to.!!!
Virtual Host 02
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Citatelne.zadane ako subor.
Že ty si nejaký srandista. Príloha v MS DOC to som tu už pekne dlho nevidel.
Tak toto je fór roku, čo tak sa pozrieť na:
a
no a potom napíš niečo do Kocúrkava, nech sa aj nelinuxáci pobavia.
Prečo keď píšeš reťazce dáš niekde úvodzovky a niekde nie?
Dakujem ti, myslel som, ze to niekto bude vediet.
Doc Format moze citat aj linux aj Windows, nemusim davat na to pozor.
Tak si si opravil tie chyby na ktoré som ťa upozornil?
O uvodzovky tu asi nejde. Ak zablokujem,alebo vyradim zvieratnik.sk.conf, tak sa apache spusti bez problemov.Vzdy ma oskazuje na prvy riadok.Keby som vedel, co je to xef,xbb...PC je uplne novo nainstalovany, myslim znovu nainstalovany debian. Prvy riadok zvieratnik.sk.conf je: <VirtualHost> Co to ma znamenat Invalid command 'xef\xbb\xbf' ? Po zadani: root@josephvs:/etc/apache2/mods-enabled# apachectl start Vypisuje: AH00526: Syntax error on line 1 of /etc/apache2/sites-enabled/zvieratnik.sk.conf: Invalid command '\xef\xbb\xbf', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration Action 'start' failed. The Apache error log may have more information.
uloz si subor v kodovani UTF-8 bez BOM
Skús tie úvodzovky nepísať vo worde. MS Word má vo východzom stave nastavené prepisovanie niektorých znakov akými sú spomínané úvodzovky alebo napríklad mínus za ich unicode reprezentáciu ktorá má ale iný význam. Predstav si že by si písal matematickú rovnicu, a namiesto mínusu by si zadal wordom nahradenú unicode pomlčku. Čo by Ti to vyrátalo?
PS Áno. Je rozdiel medzi rôznymi úvodzovkami. V ich funkcionalite, zobrazovaní a užití.