instalacia "jednym klikom"
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: instalacia 26.10.2005 | 17:27boro Ubuntu PoužívateľNa debiane by to mal byt synaptic. Nieco o tom si mozes precitat v man-e. (Do konzoly napises man synaptic)
-
Re: instalacia 26.10.2005 | 17:40limbi Návštevníknainstaluj si synaptic a potom to uz bude pre teba velmi jednoduche a prehladne klikatko. su "heslo roota" apt-get install synaptic "enter" synaptic spustas z konzoly prikazom ako inak :) synaptic, alebo si ho najdi v menu.
-
Re: instalacia 26.10.2005 | 17:44Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorMyslim, ze mas na mysli program Klik.Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: instalacia 26.10.2005 | 17:53limbi Návštevníkuspesne som mu zamlcal Klik, aby som ho dostal na nieco jednoduche, priehladne a hlavne nativne pre debian a ty to pokazis :). podla mna je chore, ak niekto nevie pouzit nieco, co v debiane existuje a bude instalovat pomocou klik, ci klikit. navyse, je tam len malo programov zatial.
-
Re: Re: Re: instalacia 26.10.2005 | 18:11Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorsrry :) Ja som Klik nikdy neskusal, len ta otazka mi presne sadla Klik ;). Snad sa radsej nauci pracovat s apt-get ako s Klikom...Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-