Ahojte nebudem zbytocne chodit okolo horucej kase ako sa hovori, kedze okrem ineho aj rad beham po hradoch a inych pamiatkach a je celkom problem najst nejaku slusnu sk stranku spravil som si cez wordpress jednu ale sam na to proste nestacim a preto sa chcem opytat ci by sa nenasiel niekto kto by sa pridal k jej tvorbe. Stranka by mala byt zamerane najme na strucne info o danom mieste najme pre ludi mne podobnych a to ze najdu na nete zmienku o nejakej pamiatke a vyberu sa tam pricom v lepsom priprade info na nete vyzera ako z dôb ked internet zacinal.Kedze som od Presova najlepsie ak by si bol tiez niekde poblizku aby sme sa vedeli aj stretnut a naplanovat dalsi postup.
Pomoc so strankou
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Na také niečo v prvom rade potrebuješ ovládať pravopis. (slex.sk) 2.Potrebuješ na to dynamickú webstránku? Ak nie, tak by som ti radšej odporučil Jekyll. Bezplatný hosting Github alebo Gitlab a nejakú bezplatnú doménu ako .eu.org.
Napíš mi. Ak máš už web hotový (nejakú ukážku), tak pošli link. Viem pomôcť hlavne po technickej stránke - ak to myslíš vážne :). Rád chodím po hradoch a pamiatkach, tak aj nejaké info + foto viem dodať. Kontakt mám v profile.
... wordpress...
ou jeeeeee
Som z Prešova (Sekčov). Ak, tak napíš na mail. Nájdeš ho v profile.
Mrkni sem.
http://www.hrady.sk/kokot.php
Tak sa volala aj osada pod tým hradom, terajšie Štúrovo. Je na tom niečo divné?
Ako sa volajú obyvatelia osady s takým menom?
Kokoťan/Kokoťanka/Kokoťanci alebo modernejšie Kokotčan/Kokotčanka/Kokotčanci.
narýchlo nájdený zdroj napr.: Nitrančan
Proste skrátene kok... :-)
Volajú sa osadníci.
Mimochodom je to vtipná odpoveď na maďarské snahy o premenovanie Štúrova na Párkány, teda na názov ktorý tam zaviedli Turci počas poslednej okupácie. Odstavíš s tým obidva tábory nacionalistov.
Nový názov by som už nechal na Číňanov.
Vieš o nejakých zaujímavých investoroch z Číny keď ich spomínaš?
Viem.
To je dobre. Číňan potrebuje preinvestovať petrodoláre, a nepožaduje dotácie ako Kórejčan. Mohli sme už dávno mať diaľnice tak ako ich plánoval ešte Masaryk, ak by sme nedali prednosť Kórejčanom.
Čav,
napíš mi na mail profile, nakoľko na Teba nemám striktne uložený kontakt. Starý mail a doménu zatiaľ funkčnú nemám, maily nemám archivované a boli už zmazané.
Tak sa mi ozvi.
Dušan.
a s cim mu chces pomoct? s "konfiguraciou" ftp servera...? :D :D :D