mandrake + freesw
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mandrake freesw 27.10.2005 | 19:31f0f0 Návštevníkneviem aka velka lama si :) ale podla mna, ak chces vyskusat inu distribuciu nic ti nebrani...debian je trochu narocnejsi (ziadna velka klikacka - vascinou vsetko rucne) ale existuje Ubuntu a Kubuntu, ktore su "odvodene" z Debianu. Instalacia je jednoducha...odporucam www.ubuntu.cz kde najdes "neoficialnu prirucku" k Ubuntu. Ubuntu ma Gnome a Kubuntu KDE. Viac najdes na internete... Aktualizovat sa oplati vsetko...ak je uvolneny nejaky balik, vacsinou opravuje nejake chyby....
-
Re: Re: mandrake freesw 27.10.2005 | 19:46Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľno to je pekne ze opravuje dake chyby... ale tak napriklad amaroK - mam povodnu verziu 1.1, a neviem ci sa mi chce babrat a stahovat novsiu, ked instalovat nejako uzasne neviem :)tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: mandrake freesw 27.10.2005 | 22:57f0f0 Návštevníkno, ak nas Mandrake 10 alebo 10.1 tak najnovsiu verziu nenainstalujes, lebo amarok 1.3.x je zavisly na KDE 3.3.x
-
Re: Re: Re: mandrake freesw 27.10.2005 | 23:06f0f0 Návštevníkale ty si sa pytal na aktualizacie, a ja som to pochopil tak, ze co ti ponukne "aktualizacia" (kontrolne centrum mandrake - program na aktualizaciu systemu cez internet - bezpecnostne updaty a pod. - lebo tu mas na vyber bezpecnostne aktualizacie, aktualizacie opravujuce chyby a normalne aktualizacie), ci to mas instalovat.... na to som odpovedal, ze ti to odporucam. Nemyslel som tym, ze mas rucne updatovat programy za kazdu cenu...
-
Re: Re: Re: Re: mandrake freesw 27.10.2005 | 23:14Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľok dakujem... ak uz mam "mendrejka" a chcem nieco aktualizovat, musim byt clenom mandrake klubu? stale mi to take hluposti spomina... a stranky ohladom toho nefunguju, lebo mam mandrake a ta spolocnost sa uz vola mandriva a ma presunute stranocky...tlačené knihy a e-knihy
-
-
-
-