Ahojte, už si nepamätám či to robilo aj v predošlom Ubuntu Mate. Nahodil som Linux Mint 18.1 a keď prehrávam videá na celej obrazovke sekajú ako o život a je to prakticky nepozerateľné, v okne no problem. LM mám aktualizovaný a požívam Firefox v najnovšej verzii z repo. Info o železe v screene, ďakujem za info,,,
YouTube videá fullscreen
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Počítam že je to notebook, ovládače na grafiku aktualizované? Sú z repa alebo zo stránok NVidie? Ak je to notebook čo máš za druhú grafiku či pri prehrávaní youtube nejde tá a nestíha.
Nie, je to PCčko, včera som to nahadzoval a všetko aktualizoval,,,
Driver je ze repozitára. Inak mám pocit že to robí kombinácia drivera a Firefoxu, je menej svižný ako vo Windowse,,,
Grafika Nvidia GeForce GT 730, driver nvidia-375,,,
Je to divné, skús si zapnúť v OpenGL Sync to VBlank, to synchnronizuje vertikálnu frekvenciu, občas to pomôže.
Je to defaultne zapnuté,,,
Kuk príloha, nič som nemenil, všetko je po novej inštalácii,,,
Pozeráš tie videá cez Flash, alebo cez HTML5? V tom prvom prípade by som to pochopil, ale odporučil by som ten druhý prípad.
Ba práveže mne FLASH žerie výrazne menej CPU ako HTML5. A ostatne najlepšie je použiť smtube, alebo niečo podobné..
Konečne som sa dostal k PC, noo videá pozerám cez Flash. Inak postrehol som že aj prehrávanie avi cez VLC nie je niekedy plynulé,,,
Pozri sa na podobnú tému a komentáre od vxmery.
To som už čítal, ale používam MATE desktop,,,