WindowMaker a moja neznalost. Par otazok.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: WindowMaker a moja neznalost. Par otazok. 01.11.2005 | 01:13Kernel Is On Fire PoužívateľCez menu som pouzival prikaz setxkbmap, ale existuje aj dockapp.
-
Re: Re: WindowMaker a moja neznalost. Par otazok. 01.11.2005 | 01:20ims NávštevníkDakujem setxkbmap funguje skvele. Este sa chcem opytat, kde si mozem ulozit sedeni, ak nieco take vo windowmakri existuje, alebo kde mam zadat prikazy, aby sa po starte spustili 3 terminaly
-
Re: Re: Re: WindowMaker a moja neznalost. Par otaz 01.11.2005 | 01:55Marián Ščerbák Používateľ/home/........../GNUstep/Library/WindowMaker/autostart
-
-
-
Re: WindowMaker a moja neznalost. Par otazok. 02.11.2005 | 22:34ims NávštevníkTak autostart som uz vyriesil tak, ako je uvedene vyssie a chcem sa opytat, ako na klavesnici prepinam jednotlive plochy. Dakujem
-
Re: Re: WindowMaker a moja neznalost. Par otazok. 03.11.2005 | 01:13Kernel Is On Fire PoužívateľUz sa nepametam presne. Tusim ALT+F1, ALT+F2.... Ale viem ze sa da nastavit prepinanie plochy s pomocou scroll wheel. Treba len kliknut na konfiguracnu ikonu.
-
-