mám navigačku v aute, ktora ma na 16G SD karte nahrate mapy a hlasy navigacie. Tie hlasy su ulozene kazdy jazyk vo svojom adresari. Slovensky jazyk nasamplovala nejaka debilka, este aj stara, proste nanič hlas. No a tak chcem proste tie sample nahradit peknym sexi hlasom inym. Spravil som si obraz disku tej SD karty - na pokusy, ...prepisem sampel napr. "zabocte doľava" , alebo akykolvek iny a bum uz mi to nejde a navigačku zasekne alebo vobec nespusti. Vsimol som si ze v hlavnom adresari je prilozeny subor MD5 checksum. a v nom pre kazdy jeden adresar priradeny osobitny retazec MD5 ...viem ze to s tym suvisi -ked zmenim co i len bit v akomkolvek subore , uz to nejde. Da sa s tym nieco ?
auto navigácia -zmena hlasu samplov za vlastné
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Tak si tam daj hlasy a sprav pre každý priečinok md5sum, alebo mi niečo uniká?
...neuniká. v súbore s md5 check mám potom v príslušných riadkoch tie reťazce nahradiť ? ( prosim o trpezlivosť so mnou- som viac elektrotechnik než informatik , čo to ale viem ) (preto som sa obrátil sem - na vás )
Pouzi prikaz z linuxu md5sum, urcite nieco najdes aj pod MS, popripade si urob skript, aby si nemusel subory vypisovat rucne ;) md5sum AlpineNavi.exe data.zip nnghal.dll atd. > md5Checksum
skusim. ok ďakujem.
...bezi mi to paradne ĎAKUJEM .
To sme radi :)
Silno pochybujem že by mala tá navigácia tak slabú ochranu. To by bola palubovka toho auta dosť ľahko exploitovateľná, aj bez servisného kábla.
Tak asi hej, keď píše, že mu to funguje.
Vlasáč je fundovaný odborník, nepochyboval by som o ňom, len bude asi komplet vyhorený, keď aktualizuje profil na profesii
Na profesii mi prišla pripomienka po X rokoch, tak som ju akceptoval. Bez zmeny. Ak ma to nestojí nič a prinesie mi to niečo, tak prečo to nevyužiť.
Ale s týmto autom. Ak by mala tá vstavaná navigácia takto slabú ochranu, tak sa jedná o auto s nádherne deravou elektronikou ktoré je tým pádom v štatistikách kradnutia dosť vysoko. Veľmi vysoko, a určite to je veľmi dobre rozoberané na vrakoviskách.
PS: Skôr si myslím že to bola otázka len na pobavenie zadávateľa, bez reálnej hodnoty.
Aké to je auto? A rocnik?