Dobrý deň,
rád by som Vás poprosil o vyplnenie 10-15 minútového dotazníka ktorý zisťuje, aké majú ľudia skúsenosti s mobilnými aplikáciami určenými na sebarozvoj (zlepšovanie psychického zdravia a pohody).
Dáta sú anonymne, a nebudú nikde zdielané. Tento výskum je súčasťou dizertačnej práce v ktorej sa primárne zameriavam na tému využitia mobilných aplikácií pre psychologickú pomoc. Veľmi mi vyplnením dotazníka pomôžete.
Link na dotazník: https://forms.gle/jbZzFDmK38AoPTGu6
Ďakujem za váš čas a ochotu, Jakub Mihaľo
Mňa by skôr zaujímalo, ako si usúdil, že zrovna mi tu trpíme nejakými duševnými poruchami :-)
To si do vyhľadávača zadal "portál na ktorom by potrebovali pomôcť s duševným zdravím" a jako vypadlo z neho že linuos.sk?
To je veľmi dobrá otázka, a existuje na ňu priama odpoveď ktorú poznáš.
mobilnými aplikáciami určenými na sebarozvoj (zlepšovanie psychického zdravia a pohody)
ze jaky oxymoron...
Na tvojom mieste by som si nainštaloval minimálne štyri :-D
V dotazníku chýba inžiniersky titul, postavil by som ho na roveň magisterskému.
ideálne sa používa označenie vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa
to by sa od akademikov dalo čakať, že nad tým trochu porozmýšľajú
možno nabudúce
Mňa viac zaazila tá vetná skladba, ako z Google translátora.
Čakal som na konci dotazníku vyplnenie mena, priezviska, emailu, tel. a faxového čísla, čísla účtu, kreditky a CVC. Bohatstvo nigérijského princa čaká. Alebo aspoň "Pre potvrdenie pošlite SMS v tvare BLAH na skrátené číslo XXXX".
no urcite vsetci vyplnia a samozrejme vsetko pravdu.
nemalo by sa to volat skúsenosti s mobilnými aplikaciami na sebarozvoj?
lebo s aplikáciami mobilnými sebarozvoja skusenosti nemam.
Súhlasím s tým, že ten dotazník je odfláknutý nie len čo do názvu ale aj čo do obsahu. A to si hovoria vedci.
tak k tomu som sa neodhodlal. .-)
nedavno som vyplnal, po emailovej komunikacii, slecne k bakalarke dotaznik o pouzivani a spravani sa na internete.
kontaktovala asi 50 ludi (podla jej informacii) lebo hladala vzorku ludi z it oblasti.
Dotaznik pekne spracovany, na konci moznost exportu odpovedi.
Dokedy to treba?
Pridaj este na https://www.abclinuxu.cz/. Nie je tam nutna registracia a dost tam z CS prostredia chodia.