Ahojte,
toto je otazka troska mimo obsah tohto portalu, ale kedze ste geekovia, tak skusim.
Som sa dnes skusal zaregistrovat na instagram a chcelo to po mne telefonne cislo.
Ako riesite takuto situaciu ? Ako sa to da obist authentifikacia cez mobil? Je na to nejake riesenie ?
Vopred vdaka za inspiraciu.
Vytvoriť účet prostredníctvom facebook (zrejme ak aj tam na FB máš uvedené číslo).
ono to fakt funguje. som necakal.
diky
fakt to ide. diky
Hlavne instagram je cez pc nepoužiteľný. Obsah pridáš len cez mobil. Nedávno som si instagram urobil pre knižnicu a veľmi sa divím...
...instagram je cez pécé plne pouzitelny...aj pridavanie prispevkov...ked to nevies,tak aspon nezavádzaj pouzivatela...
Tiež to moc nemusím,tak som poveril svojho 12-ročného syna o preverenie tejto témy :D
Instagram je integrovaný aj v Opere a stačí účet na FB.
Ja som vždy pozeral, len Insta Girls a na to účet nepotrebujem :)
...super je citat,ked znalci bavia a vyjadruju sa k veciam,o ktorych ani šajnu nemaju...k instagramu vobec netreba fesbuk ucet...fesbuk nemam,instagram mam... ps-fésbuk je primitivna forma komunikacie......velmi primitivna
Neviem prečo Martinovi, nenapíšeš ako používať Instagram, bez telefónneho čísla. Mno a nám ostatným nevysvetlíš tú vysoko sofistikovanú komunikáciu oproti veľmi, veľmi primitívnej komunikácií na FB.