Keďže nám pomaly klopú na dvere Vianoce, želám Vám všetkým príjemné prežitie sviatkov. Aj keď tento rok sú kus zvláštne tým, že máme obmedzenia a povinná cesta do kostola sa odkladá (čo mi až tak neprekáža). Takže si v kľude zapnite v telke filmy ktoré poznáte naspamäť, pripravte sa na porcie zemiakového šalátu, rýb a rezňov, koláčov a pečiva a nenechajte sa vyrušovať pri priberaní :-) Na podporu trávenia odporúčam prelievať chladenou desinou. A v predstihu želám všetko dobré do Nového roku a aby sme túto našu Linux komunitu udržiavali aktívnu, PF 2021
Veselé Vianoce priatelia!
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Dakujem a pripajam sa so zelanim prijemneho preziatia vianocnych sviatkov a pevneho zdravia vam i vasim blizkym v novom roku 2021. Dufajme, ze bude menej rizikovy a viac zaujimavy.
Ako vždy, nemožno zabudnúť na grav-mass.
Toto som este nevidel, ale super. :D U nas kazdy rok nejake to ovocie alebo ina ozdoba zo stromceku padla, takze v podstate uz sa jedna o tradiciu..
Šťatné a veselé sviatky božieho narodenia, nech prežijete krásne chvíle s najbližšími a všetko dobré do nového roka, hlavne to zdravíčko.
Tiež sa pripájam Obr
Dík Pali, aj ja tebe. No a samozrejme všetkým ostatným okolo.
Všetkým čo cestujú z bubliny do bubliny,dávajte si na seba pozor a neprejedajte sa.
Ja s mojou mám v pláne navštíviť kámošov, čo nedávno Koronu prekonali. Takže oni ju už nemôžu dostať a mi tiež nie, s týmto asi Igi nerátal.
ja som sa teraz dopočul že v bojnickej nemocnici sa doktori nakazili 2. krat a to mesiac po prekonaní
koľko z toho je klebeta neviem, ale nespoliehal by som sa na imunitu "po prekonaní"
Nejaké neoverené fakty som počul, ale keby sa môj život riadil pravidlami tak by bolo asi všetko inak.
Dávať si na seba som myslel všeobecne,napríklad aj bezpečnou jazdou na cestách, A čo sa týka tej korony,poviem aj z vlastnej skúsenosti. V jeden deň som bol za synom v Nitrianskej nemocnici,nikde ani živej dušej a o dve hodiny v telke počujem,že nemocnica kolabuje. Volal som synovi a ten mi hovorí,že všade je ticho ani nohy. Takže si úsudok môže vytvoriť každý sám. Ale netreba to podceňovať lebo pokaziť si sviatky ležaním v posteli nie je žiadna výhra.