zdravím páni, chcem na wordpress stránku nahodiť Jitsi Meet, viete mi prosim poradit, ako to vôbec riešiť? mám nahodený plug-in, ale neviem vytvoriť účet, aby som dokázal robiť link konferencie.a podobne...
Jitsi Meet
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
možno blbá otázka ale serverovú časť máš nainštalovanú a funkčnú ?
tak to nemám :D veď práve preto som tu a pýtam sa... lebo nemám potuchy a rád by som...
to je oficialny navod,
https://jitsi.github.io/handbook/docs/devops-guide/devops-guide-quickstart
perfektné, ďakujem, cez sviatky budem mať čo robiť :D
jitsi robil problemy aj mne. Na nasich poslednych "videokonferenciach" nesiel odo mna zvuk, vsetkych som videl aj pocul, ale mohol som sa ozvat len textom alebo pantomimou /skype aj viber ok/. Neviem, ci by sme nemali prejst radsej na diskurz cez gmail, teraz, ked sa nestretavame, mohli by sme vymysliet nieco funkcne, aj v ramci "Trafacky online"
Ahoj Štefan, tiež mám Mint, mal som USB slúchadlá s mikrofónom a všetko fungovalo na "první dobrou".
detto @ antiX, skúška tiež na Debian-e 11, ...
otazkou je castokrat aj to, aky prehliadac pouzivas. odporucany je obycajne Chrome-based-browser. na firefoxoch to nie vzdy fici dobre.
v Jitsi robim vacsinu svojich online skoleni, takze castokrat v nom travim 5 dni v tyzdni po 8 hodin denne. a nemam dovod menit, lebo zo vsetkych ostatnych mi pride najpouzitelnejsi. a ked sa obcas nieco pritrafi, tak mnoho veci vieme vyriesit len refreshnutim stranky v prehliadaci.
Vsak prave, x rokov pouzivam len Chrome, obcas kratko odskusam aj ine, ale vzdy sa rychlo vratim spat. Zaujimave, ze mi mikrofon v NB nefunguje iba pod jitsi, prepnem na viber alebo skype a vsetko slape. Inak, jitsi pouziva aj Tylnesh na UKF a ho chvalil, skusim asi reinstalaciu.