zdravím páni, chcem na wordpress stránku nahodiť Jitsi Meet, viete mi prosim poradit, ako to vôbec riešiť? mám nahodený plug-in, ale neviem vytvoriť účet, aby som dokázal robiť link konferencie.a podobne...
zdravím páni, chcem na wordpress stránku nahodiť Jitsi Meet, viete mi prosim poradit, ako to vôbec riešiť? mám nahodený plug-in, ale neviem vytvoriť účet, aby som dokázal robiť link konferencie.a podobne...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
možno blbá otázka ale serverovú časť máš nainštalovanú a funkčnú ?
tak to nemám :D veď práve preto som tu a pýtam sa... lebo nemám potuchy a rád by som...
to je oficialny navod,
https://jitsi.github.io/handbook/docs/devops-guide/devops-guide-quickstart
perfektné, ďakujem, cez sviatky budem mať čo robiť :D
jitsi robil problemy aj mne. Na nasich poslednych "videokonferenciach" nesiel odo mna zvuk, vsetkych som videl aj pocul, ale mohol som sa ozvat len textom alebo pantomimou /skype aj viber ok/. Neviem, ci by sme nemali prejst radsej na diskurz cez gmail, teraz, ked sa nestretavame, mohli by sme vymysliet nieco funkcne, aj v ramci "Trafacky online"
Ahoj Štefan, tiež mám Mint, mal som USB slúchadlá s mikrofónom a všetko fungovalo na "první dobrou".
detto @ antiX, skúška tiež na Debian-e 11, ...
otazkou je castokrat aj to, aky prehliadac pouzivas. odporucany je obycajne Chrome-based-browser. na firefoxoch to nie vzdy fici dobre.
v Jitsi robim vacsinu svojich online skoleni, takze castokrat v nom travim 5 dni v tyzdni po 8 hodin denne. a nemam dovod menit, lebo zo vsetkych ostatnych mi pride najpouzitelnejsi. a ked sa obcas nieco pritrafi, tak mnoho veci vieme vyriesit len refreshnutim stranky v prehliadaci.
Vsak prave, x rokov pouzivam len Chrome, obcas kratko odskusam aj ine, ale vzdy sa rychlo vratim spat. Zaujimave, ze mi mikrofon v NB nefunguje iba pod jitsi, prepnem na viber alebo skype a vsetko slape. Inak, jitsi pouziva aj Tylnesh na UKF a ho chvalil, skusim asi reinstalaciu.