Priatelia-čosi som doye.al na Linuxe-A-FB mi nejde pripojenie a iné stránky idú,a B-nemôžem sa prihlásiť do diskusii-pýta si :"Zadaj svoje hlavné heslo"!!..už som vyskúšal všetky...
Houston mám problém...heslo
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Vyskúšaj iný browser než ten, z ktorého ti to nešlo.
Rád by sdom ale v tých balíkoch v Linuxe som žiaden iný ani Operu ani Gogle nenašiel....Ten FB mi stále nejde-niečo mám s nastavením takto mi odišiel aj Plus jeden deň...
Rád by sdom ale v tých balíkoch v Linuxe som žiaden iný ani Operu ani Gogle nenašiel....Ten FB mi stále nejde-niečo mám s nastavením takto mi odišiel aj Plus jeden deň...
Môžeš pohľadať prehliadač chromium, ten v zdrojoch softvéru určite je.
Už som zistil chybu -ja som v súkromí a bezpečnosti vo Firefoxe nastavil v-V používať hlavné heslo-chcem tú vačku odznačiť ale to bez hlavného hesla nejde zrušiť...
Ahoj,ak nemáš Firefox synchronizovaný,kľudne vbehni do domovského priečinku,stlač klávesy Ctrl+H a v priečinku .cache zmaž priečinok mozilla. Firefox bude ako by si ho nanovo nainštaloval ale budeš si musieť ponahadzovať všetky doplnky alebo nastavenia,ktoré si tam mal.
..mám ho synchronizovaný...
Ale prečo mi nejde FB?Na mobile áno,aj keď zo stránok Novinky.cz pridám článok na FB zoberie ho s komentárom-ale na PC mám stránku prázdnu-nerjder sa prihlásiť ani odhlásiť-už 3dni...ten problém z heslom-mi už nevadí...
Nemám na notebooku nahodený Firefox ale asi by som na tvojom mieste vymazal cache cez menu prehliadača.
To som skúšal-nepomáha,ako tože ostatné stránky idú-len pred 2 rokmi mi prestala isť plus jeden deň a teraz FB..
Tak potom ak máš synchronizovaný Firefox cez konto do ktorého si pamätáš prihlasovacie údaje, vymazal by som komplet .mozilla adresár v HOME. Máš aktuálnu verziu?
Účet mozila som zrušil a nič...
Nie účet, ty tam máš nejaký bordel vo vyrovnávacej pamäti prehliadača, čítaj pozornejšie čo ti píšu iní,,,
Ja som 72 ročný záhradkár...kde nájdem vyrovnávaciu pamäť prehliadača..nie všetkému rozumiem..ja to potrebujem vysvetliť polopatisticky....
Ja som 72 ročný záhradkár...kde nájdem vyrovnávaciu pamäť prehliadača..nie všetkému rozumiem..ja to potrebujem vysvetliť polopatisticky....
Požičal som si od dcéry PC s Windovsom-tam mi všetko fungovalo-čiže z IP adresou nič nie je blokované!!..tak neviem či sa dá preinštalovať Mozila Firefox a ako?...
Čo najprv vymazať tú cache, nájdeš Nastavenia / Súkromie a bezpečnosť / Cookies a údaje stránok / Vymazať údaje.
Cez program Synaptic môžeš hľadať firefox a dať "Označiť na úplné odstránenie", potom klik vľavo hore na "Použiť", potvrdiť.
Keď to prebehne, tak môžeš znova nainštalovať.
To môže použiť sudo apt purge firefox*, ale podľa mňa to bude zbytočné.
Áno to môže, dokonca by to bolo aj rýchlejšie. Ale či chce použiť terminál, vie vložiť príkaz a neurobí preklep ?
Mohol nainštalovať Chromium, či to robí aj tam, na to nereagoval.
Takže, kto vie...
Chromium som nenašiel-blbec som v okne neroloval...zmazal som Firefox-ale už sa nedal nainštalovať vyhadzoval hlášku po Ingliš niečo s pripojením,tak som sa nasral a preinštaloval Linux komplet-už mám firefox aj chromium--lenže 8 hodín práce-som dôchodca mám čas!!tak sa bavím...díky za vaše rady!
Myslím si že stačilo vymazať nakomplet nastavenia v .mozilla a že to nebolo preinštalovaním. Inak Laci palec hore, ja som sa veľa naučil práve x inštaláciami rôznych Linux distribúcií a programov. Mne pre zmenu mrzne Chrome po poslednej aktualizácii Windows 10, niekedy je to o držku tieto počítače :-)
Už používam oba prehliadače,len mi zasa nejde záložky vo Firefoxe-mal som ich naľavo-v novom sa to nedá nastaviť sú hpre na lište...inak najprv mi odišla strámnka Plus jeden deň pred 3-rokmi a teraz aj FB-už to fachčí oboje-nepomáhali žiadne resety,ani vymazávania-hlásilo mi akýsi problém s wifi-ale veď ostatné stránky mi šli??
Čo všetko si mazal keď si to skúšal?
Tá lišta sa dá vypnúť, vpravo hore klik na Ponuku, Ďalšie nástroje, Upraviť panel nástrojov...
Vľavo dole Panely s nástrojmi, Panel záložiek, Nikdy nezobrazovať. Potom klik vpravo dole Hotovo.
Bočný panel (lišta) so záložkami sa dá zobraziť aj stlačením naraz dvoch tlačidiel Ctrl + B. Dá sa to, len trocha pohľadať. :-)
na toto dostaneš odpoveď že "ja som 72 ročý záhradkár, ja som rád že som rád" ;-)
I ty fištulo jedon..
..a zabudol si na vínko z čiernych ríbezlí?..a Josty??
vidím som Ti chcel ušetriť námahu s odpoveďou a na vínko som zabudol ;-)
nazdravie
Ešteže mám po ceste domov šikovný obchodík s točenými vínami -ríbezľové, jahodové, višňové a pod :)
Macher-dal so CTRL +b a je to!!!-načo som si odpisoval celý postup??Inak dík máš u mňa 1L jostového vínka-až pôjdeš okolo MT zastav sa---
Odinštaloval so firefox-už sa nedal nazad nainštalovať,-dávalo mi tam, chybovú hlášku niečo z wifi...zmazal so Cache-neviem čo to je...
Zmazal som-dal som FB-pýtalo si heslo-potvrdil som a zasa prázdna obrazovka...idem skúsiť preinštalovať Firefox