Mám otázku kus mimo Linuxu, ktorá sa týka web prehliadačov. Používam všade Chrome ale všimol som si, že je v posledných verziách kus nestabilný, inštalačka vo Win 10 ako aj portable verzia vo Win 11 niekedy zostáva visieť v pamäti alebo vytuhne. Jedná sa o rôzne kompy s aktualizovanými verziami a preto ma napadla otázka: Štandardne používam cez konto synchronizáciu záložiek, hesiel, nastavení a rozšírení a exportoval som si záložky a heslá do Firefoxu, ktorý chcem vyskúšať. Existuje nejaký spôsob ako synchronizovať záložky a heslá medzi Chrome a Firefoxom? Nemyslím teraz komplet import ale že keď zmením alebo pridám záložky v jednom prehliadači prenesú sa mi aj do druhého. Toto je čisto hypotetická otázka, chcem si overiť stabilitu Firefoxu a keďže každý web prehliadač využíva svoje vlastné konto na synchornizáciu netuším, či je také niečo možné.
Synchronizácia medzi web prehliadačmi
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
hm najlepsie asi pouzit xbrowsersync pre firefox pre chrome
Perfecto, funguje to :-) Nastavím službu kde použijem rovnaké ID a keď zmením záložku v jednom prehliadači prenesie sa aj do druhého, presne toto som mal na mysli. Díky z tip, máš u mňa pivo :-)
tak ja som prechadzal z Firefoxu na Chrome a teraz som plne na Brave.
Takze mas len stastie ze som cosi take poznal
Ja som používal možno 15 rokov dozadu len Operu, potom dlhé roky Firefox a prešiel som na Chrome. Inak ani Edge nie je zlý, používam ho primárne v práci. Ale v poslednej dobe ma Chrome pekne *** tak to vyzerá znovu na Firefox,,,
problem je ze od isteho casu Mozilu nemozem ani citit. a to som fungoval na Firefoxe od 0.8. predtym na netscape navigator.
Edge je usposobeny Chromium. Ale mam zase potrebu mat vsade jeden browser . A ono ich moc nie je vela.
Brave je na Androide, Win, linuxe, aj na MacOS
S prechodom na FF pockaj do buduceho roku, Chrome ide zabit rozsirenia a FF udajne tiez chysta velke zmeny.
Tak dufam ze opacne ako posledne roky
Netscape som používal tiež, ešte v Mandrake s dialup pripojením :-)
Ahoj,vyskúšal som to. V linuxe si môžeš preniesť aj heslá,ktoré si exportuješ z Chromu do .csv súboru a následne importuješ do FF. Vo winde mi FF ponúkol iba import z Exploreru. Inak perfecto,ďakujem za veľmi dobrú vychytávku.
Do Firefoxu nie je problém importovať záložky a heslá, tu šlo skôr o to, aby sa prejavili aj neskoršie zmeny hlavne pri zmenách u záložiek. Som kus pedant a mám všetko zatriedené v skupinách a tá synchronizácia je super vec. Inak po najnovšej aktualizácii Chrome poslúcha, tak zatiaľ prechod na Firefox odkladám na neurčito :-)