open office2 ma zacina hnevat
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: open office2 ma zacina hnevat 20.11.2005 | 13:02matus NávštevníkSKus na ten zblaeny subor kliknut pravym a rozbal to normalne cez spravcu archvov ked to budes mat tak normalne cez konzolu cd /kde/jhe/ten/subor a potom ked tam najdes nejaky spustitelny subor tak ./ nazov_suboru Ja som predtym pouzival tiez Mandrake, teraz mam aj ja podobny problem v Ubuntu
-
Re: Re: open office2 ma zacina hnevat 20.11.2005 | 15:23Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľstale to blbne. ja by som skor povedal ze poskodeny subortlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: open office2 ma zacina hnevat 20.11.2005 | 15:25matus Návštevníkskus o tom napisat nieco viac
-
Re: Re: Re: Re: open office2 ma zacina hnevat 20.11.2005 | 15:34Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľteda 2x na to kliknem ci otvorim v archivatore alebo comkolvek... a napise mi to ze neocakavany koniec archivu... viem daco robit s winrarom s windowsu a tak mi je jasne ze ak je to poskodene tak s tym nic neurobim - alebo to radsej znova stiahnem od inakialtlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: open office2 ma zacina hnevat 20.11.2005 | 17:37f0f0 Návštevníkstahuj ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/2.0/OOo_2.0_LinuxIntel_install_sk_rpm.tar.gz Stiahnes, rozbalis do jedneho adresara vsetky rpm a ako root zadas prikaz: rpm -Uhv *rpm
-
Re: Re: Re: Re: Re: open office2 ma zacina hnevat 21.11.2005 | 16:24zeropoint pozri info o mne Používateľja najvadsi makac z celeho linuxos co pouzivam linux tyzden a dva dni dokopy tvrdim ze ked ti to napise neocakavany koniec archivu... tak to asi bude zle stiahnute alebo poskodene stiahni to znova... z nejakej inej adresy.... a daj vediet....
-
-
-
-
-