Gmail
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Gmail 05.12.2005 | 14:03zeropoint Návštevníko tom pochybujem myslim ze sa ciste jedna o web email.... zalozit email schranku na Gmail islo cez pozvanku to znamena ze niekto kto tam mal uz schranku ti na nejaky iny mail poslal pozvanku pre zalozenie emailu,.,,,,
-
Re: Gmail 05.12.2005 | 14:07borg Fedora Administrátorano, gmail ma aj pop3 server, mozno teda stahovat postu do mail klienta
-
Re: Re: Gmail 05.12.2005 | 14:13zeropoint Návštevníkto vazne ... tak to maju potom len par mesiacov pretoaze este tak 6 mesiacov dozadu to nemali..... a co registracia stale na pozvanku???
-
Re: Re: Re: Gmail 05.12.2005 | 14:18borg Fedora Administrátorregistracie je myslim stale na pozvanku. ale v spravickach na root.cz bol link odkial si mozes poslat sam sebe pozvanku bez toho aby si tam mal konto
-
Re: Re: Re: Re: Gmail 05.12.2005 | 14:23zeropoint Návštevníkchi chi to je vychcane ze sam sebe chi chi chi
-
-
Re: Re: Re: Gmail 05.12.2005 | 16:51puco NávštevníkCo si ja pamatam, tak gmail mal odjakziva POP3, len to obcas zo zaciatku neslo. Zaregistrovat sa mozte cez pozvanku alebo amici maju cez sms.
-
-
-
Re: Gmail 05.12.2005 | 17:39Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľktokolvek ak by chcel pozvanku, tak staci napisat a urcite ju poslem... a rad... gmail je beta verzia... a uz paradne dlho... inak prave pridali antivir... pod os windows sa da bez problemov posielat posta do outlooku a podobnych programov, a myslim ze thunderbird je podobny az prilis :) pod linuxom by to malo ist tiez... ked gmail spustali tak neplanovali jeho funkcnost cez operu... ale dnes funguje v comkolvek a da sa pridavaj aj do posty operytlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Gmail 05.12.2005 | 17:54borg Fedora Administrátora nie je to jedno v akom mailovom klientovi a pod akym operacnym systemom?? sak si staci nakonfigurovat akehokolvek mail. klienta pod lubovolnym OS. pop3/imap nie je platformovo zavisli
-
Re: Re: Re: Gmail 05.12.2005 | 21:05samuel cengel Návštevníkpozvat ta mozem aj ja staci ak mi napises na snooker@orangemail.sk ze chces pozvat
-
Re: Re: Re: Re: Gmail 06.12.2005 | 21:50boro Ubuntu PoužívateľDokonca maju aj smtp, ale nieako ta funkcnost nie je dobra. Tak raz za cas sa da ta posta aj korektne poslat:) Ozaj ani ja nechapem preco tu ten Stano do kazdeho prispevku napise nieaku blbost (f e:teraz ze by gmail nemal ist pod operou) Chlapce sa zamysli niekedy co pises.
-
-
-
-