XMMS,Mplayer -> problemy UBUNTU 5,04
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: XMMS,Mplayer -> problemy UBUNTU 5,04 07.12.2005 | 21:01macbeth Návštevníkmozete mi stym PLS niekto pomoct, kto sa vyznate??
-
Re: Re: XMMS,Mplayer -> problemy UBUNTU 5,04 07.12.2005 | 21:13macbeth NávštevníkAsi mi chyba len nejaka kniznica, pretoze aj u Xine mi nejde zvuk, neviete ktora kniznica to ma na starosti??
-
-
Re: XMMS,Mplayer -> problemy UBUNTU 5,04 07.12.2005 | 21:56peter golis Návštevníkpri pouziti zvukoveho systemu OSS moze v realnom case pouzit zvukovku iba jeden program (pokial dana karta neobsahuje hw mixing). riesenie je nahodit alsu, nakonfigurovat dmix (ak este nie je). a pouzivat zvukovy vystup ALSA.
-
Re: Re: XMMS,Mplayer -> problemy UBUNTU 5,04 07.12.2005 | 22:09Macbeth NávštevníkNejak blizsie mi to prosim ta opisat nemozes,,, tu ALSU musim nainstalovat, ci tauz tam je??? Ako ju spustim a co tam mam robit??
-
Re: Re: Re: XMMS,Mplayer -> problemy UBUNTU 5,04 07.12.2005 | 23:47peter golis Návštevníknajlepsiu dokumentaciu mas priamo v ubunutu. nepredpokladam ze by zrusili navod na pouzivanie, alebo ho zabudli pribalit na instalacne medium. ale mozes postupovat aj podla: http://www.alsa-project.org/alsa-doc/index.php?vendor=All samozrejme s rezervou. alsa sa instaluje podla moznosti z instalacneho cdcka. ak by blbla tak az potom by som odporucil instalovanie z zdrojakov. ak nevies aku mas zvukovku, tak si pozri (uz klasicky) vystup z programu: /sbin/lspci -v
-
-
-
UBUNTU GUIDE 08.12.2005 | 02:14proof Ubuntu, Zenwalk PoužívateľMam Ubuntu breezy a uplne bez problemov som si nainstaloval a slape aj Mplayer aj XMMS. Postupoval som ale podla tohoto navodu na Ubuntu Guide (celkovo je to dobra stranka): http://ubuntuguide.org/#mplayer Mas to tam pekne pod sebou. Ja osobne ako noob by som dal setko stare prec a potom to nainstaloval podla toho navodu, mne to slape.
-
Re: UBUNTU GUIDE 08.12.2005 | 02:15proof Ubuntu, Zenwalk Používateľa dufam ze tam mas aj kodeky a take srandy.. :)
-
-