KOPETE, GAIM, Licq
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 12:19Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľporadim ti - ak mas KDE tak tam posuvanie suborov nefunguje cez ziadny zu tychto programov... inak vyskusaj aj program Gnomel - dalsi IM klienttlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 12:25Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátor:poradim ti - ak mas KDE tak tam posuvanie suborov nefunguje cez ziadny zu tychto programov... co ma spolocne KDE s IM? Inac funguje to cez GAIM (cez aku verziu som to skusal tak to uz neviem, ale zistim:).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 12:27macbeth Návštevníkno mam kde,,, GAIM mam verziu, 1,50
-
Re: Re: Re: Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 12:40Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľ01.12 17:16 | Tomáš Srnka Pokiaľ vás zaujíma, čo sa chystá v KDE 4.0, KDE 4.0 Feauter Plan by vám nemal uniknúť. Prenášanie súborov cez ICQ sa zatiaľ nechystá.Pridať komentár pozrite napravotlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 13:37Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorhej, hej, viem, vsak som to pisal ja... Lenze kopete je program a KDE je graficke prostredie (vratane kopete), ale to, ze sa tam nechysta podpora prenasania suborov je vec kopete a nie celeho kde (oni maju urcite dobry dovod preco to tam nechcu dat).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-
-
-
Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 16:30KiO Kubuntu 5.10 PoužívateľNeviem ci mam aktualne informacie (lebo teraz pouzivam skype) ale pokial si pamatam tak cez icq islo posielat subory len ak som mal verejnu IP adresu a cez ICQ klienta (win) to islo bez verejnej IP len v ramci jednej siete. Ak sa mylim, opravte ma...
-
Re: Re: KOPETE, GAIM, Licq 11.12.2005 | 16:56peter golis Návštevníkicq sice nemam rad, ale skor by som povedal ze posielat mozes ak nemas dany port zakazany a prijat iba ak mas verejnu adresu (alebo tvoj router dany port smeruje na teba cez nat). pozor, konekcia ma dve strany takze na poslanie suboru musia byt splnene obidve podmienky.
-
-