openoffice a svk kontrola pravopisu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: openoffice a svk kontrola pravopisu 03.01.2006 | 18:21Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľAhoj. Neviem ci ti to pomoze ale ja som si nainstaloval aspell SK a v programe gedit mi pribudol slovensky jazyk a kontrola pravopisu mi tam uz teraz funguje. dvh
-
Re: openoffice a svk kontrola pravopisu 03.01.2006 | 19:43puco NávštevníkNo treba doinstalovat slovnik. http://lingucomponent.openoffice.org/spell_dic.html
-
Re: Re: openoffice a svk kontrola pravopisu 03.01.2006 | 22:49nardew debian Používateľno som si stiahol ten archiv, rozbalil, v OO som cez Tools->Options->Paths nastavil cestu v Dictionaries na dany adresar, no vkuse mi to nefunguje....
-
Re: Re: Re: openoffice a svk kontrola pravopisu 04.01.2006 | 00:53puco NávštevníkNemam OOo takze to nemozem skusit, ale hore na tej stranke je cervenym napisane ako to nainstalovat: Please use OpenOffice.org's integrated wizard (File -> Wizards -> Install new dictionaries) to install spell checking dictionaries, hyphenation dictionaries, and thesauri, because these lists may be out of date!
-
Re: Re: Re: Re: openoffice a svk kontrola pravopis 04.01.2006 | 01:13nardew debian Používateľno neviem ci som hlupy, ale vsetko som nainstaloval podla wizardu, ale ked si dam Tools->Spellcheck tak vkuse tam nemam na vyber slovensky jazyk :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: openoffice a svk kontrola prav 18.01.2006 | 19:31Radovan Ubuntu 8.04 LTS (64-bit) PoužívateľNo mal som podobný problém :) som si nainštaloval slovník a stále mi to nešlo.. kým som nezmenil práva :)"Nádej umiera predposledná, ďalej to vydrží len čierny humor. A toho mám dostatok." seržant Lancelot
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: openoffice a svk kontrola 18.01.2006 | 22:09nardew debian Používateľkonkretne na co si nastavoval prava?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: openoffice a svk kontr 19.01.2006 | 08:14pablos Návštevníkpo inštalacii treba openoffice reštartovať a to aj modul pre rychle spušťanie. mne to už potom nabehlo samo
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: openoffice a svk k 19.01.2006 | 14:36nardew debian Používateľco je modul pre rychle spustanie?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: openoffice a s 19.01.2006 | 15:28pablos Návštevníkneviem, ci nieco take je aj v linuxe, ale vo windowse vedla hodiniek v system tray je ak ikonka openoffice. aj tu som musel restartovat, a po znovuspusteni sa uz slovnik nahodil
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: openoffice 19.01.2006 | 15:31pablos Návštevníkpodla OpenOffice Wizard by sa to malo volat QuickStarter ale tu v knoppixe nic take nevidim, takze neviem
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-