Kde 3.5 na gentoo
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kde 3.5 na gentoo 11.01.2006 | 01:40WlaSaTy Návštevníkpokial je balik testing, tak sa jedna o testovaciu verziu. pokial ju oznacia ako stable, tak sa bude jednat o stabilnu verziu. ked emergnes novy balik, tak nastane jeho upgrade alebo downgrade, podla poziadavky. predtym vecsinou nie je potrebne balik odinstalovat.
-
Re: Re: Kde 3.5 na gentoo 11.01.2006 | 09:01geno Návštevníkjj, ja viem ze je testing. Ale chcem vediet, ci uz niekto skusal tu testing verziu, nakolko je stabilna, ci sa oplati emergnut alebo pockat neviem ako dlho na stable
-
Kde 3.5 na gentoo 11.01.2006 | 22:15chembro PoužívateľMam KDE 3.5 na gentoo a zatial mi ide vsetko v pohode. Spokojny som. Odporucam ale pockat :)
-
-
-
Re: Kde 3.5 na gentoo 12.01.2006 | 17:28Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorJa mam tiez KDE 3.5 na gentoo (oznacene ako testing). Zatial to ide dobre, len musis pridat kazdeho uzivatela do skupiny plugdev, inac ti nebude fungovat ta nova vymozenost prebrata z WinXP (tie okienka ked strcis USB klud do USB).Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Kde 3.5 na gentoo 12.01.2006 | 17:44geno NávštevníkAle staci mi odmaskovat iba kde-base ci vsetky zavyslosti ktore vypluje kde? Ci ako ?
-
Re: Re: Re: Kde 3.5 na gentoo 12.01.2006 | 17:49Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorvsetky zavislosti co vypluje...Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-