KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebujem 12.01.2006 | 19:14Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľAk vám v pohode išlo KDE na Mandraku, tak pôjde aj v Kubuntu, osobne si však myslím, že ešte o čosi rýchlejšie. Ináč HW máte celkom slušný, RAM je postačujúca. Ja som nezaregistroval problémy s MP3, neviem o tom, že by v Kubuntu nebola ich podpora. Balíky vám, samozrejme, pôjdu, ale niektoré môžu vyžadovať nejaký balík, knižnicu napríklad z GNOME, čiže môže sa vyskytnúť bežná závislosť, ale apt-get tieto veci hravo rieši ;).
-
Re: Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebujem 13.01.2006 | 09:12Kapo NávštevníkMal som Kubuntu 5.10 a MP3 mi NESLAPALI.. Dal som radsej SUSE 10, pretoze nemam doma NET a baliky na jednom CD Kubuntu neboli postacujuce.. Mozete poradit nejake slusne distro, pre cloveka co nema pristup k internetu a potrebuje prehravat MP3? Dik
-
Re: Re: Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebuje 17.01.2006 | 15:12nano NávštevníkNetreba k tomu problemom s mp3 takto pristupovat, kvoli jednemu balicko ktory ma par kB zavrhnut celu distribudiu nie je spravne. Myslim, ze pre teba bude vyhovujuca distribucia Fedora Core, vela softveru, mp3 sa daju velmi rychlo doinstalovat staci stiahnut balicek xmms-mp3 napr. z rpm.pbone.net. Kto ma doma internet, tak na desktop by som daval jednoznacne ubuntu. Je to len moj pohlad, zariadte sa podla seba.
-
-
-
Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebujem 12.01.2006 | 19:14martinez Návštevníkna takom stroji by nemal byt problem s KDE, len mozno by to chcelo viac pamate. vsetky baliky idu stiahnut cez apt-get al. synaptic a mali by ist vsetky, ak su nainstalovane spravne baliky.
-
Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebujem 12.01.2006 | 19:15Frankie Windows XP © Profesional PoužívateľDrahý spoluobčan :) Radšej začni fičať na MS Windows a pôjde Ti všetkoooo :-))) Ahoj
-
Re: Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebujem 12.01.2006 | 19:56macbeth NávštevníkMozem ochcat ja WIndows, mam ho uz len koli skole, lebo programujeme v Pascale
-
Re: Re: Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebuje 12.01.2006 | 20:02Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko AdministrátorFree Pascal ti nestaci? :)Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Re: Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potrebuje 12.01.2006 | 20:04Ondrej Hučko Kubuntu PoužívateľOK, Frankie to myslel ako vtip, netreba tu hneď rozpútavať flame war ;).
-
Re: Re: Re: Re: KUBUNTU 5,10 -len informacie potre 12.01.2006 | 20:55macbeth NávštevníkVo freepascale mi neslapala grafika
-
-
-
-