Ako prehrať video .asf?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ako prehrať video .asf? 30.01.2006 | 14:12dobinko Slackware 10.2, Ubuntu 5.10, G PoužívateľOdpoveď je v tvojom výpise: ERROR: Could not open required DirectShow codec wmv9dmod.dll. You need to upgrade/install the binary codecs package. Go to http://mplayerhq.hu/homepage/dload.html V slovencine: Chyba: Nemozno otvorit vyzadovany DirectShow kodek0 wmv9dmod.dll. Upgradujte /nainstalujte binarne kodeky. Navstivtehttp://mplayerhq.hu/homepage/dload.html Tomas Hanzel
-
Re: Re: Ako prehrať video .asf? 31.01.2006 | 14:34maros Mandriva 2005 PoužívateľĎakujem za radu už to funguje ale.... Zaujímave je že to funguje len na |Markíze. Napr. na archív TA3 to zatial stále bez úspechu, : -((( nefunguje
-
-
Re: Ako prehrať video .asf? 30.01.2006 | 14:13WlaSaTy NávštevníkASF je suborovy format typu kontajner. rovnako ako avi, len ma rozsirene moznosti a netrpi niektorymi limitaciami ako avi (napr. 2Gb limit). takze budes potrebovat spravny kodek. inac nejde mi do hlavy co je to za film ked ho mplayer neprehral aj bez kodeku. odkial ho mas?
-
Re: Re: Ako prehrať video .asf? 30.01.2006 | 15:17maros Mandriva 2005 PoužívateľTakže ide o archív TV Markíza.
-
Re: Re: Re: Ako prehrať video .asf? 30.01.2006 | 15:44Stanislav Hoferek Greenie 18.04 Používateľmam digitalny fotak a robi mi to videa .asf vyzera to vo windows blbo a v linuxe vobec nejde... kodeky som stiahol, ale neviem co mam robit... je tam readme ze kde to mam dat, ale nejde to koli pravam... ani ked som ako root pekne prosim ako dam v mc presunut nieco?tlačené knihy a e-knihy
-
Re: Re: Re: Re: Ako prehrať video .asf? 30.01.2006 | 16:29macbeth Návštevníkzapni konzolu prihlas sa ako root a potom mozes v mc kopirovat
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ako prehrať video .asf? 02.02.2006 | 18:55maros Mandriva 2005 PoužívateľĎakujem za radu už to funguje ale.... Zaujímave je že to funguje len na |Markíze. Napr. na archív TA3 to zatial stále bez úspechu, : -((( nefunguje
-
-
Re: Re: Re: Re: Ako prehrať video .asf? 02.02.2006 | 19:02nardew debian PoužívateľF6 ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ako prehrať video .asf? 05.02.2006 | 11:29Attila Návštevníkstiahni si baliček zo stranky mplayeeru, názvom kodek win 32, ktorý bude mať cca 50 MB, al v nom budú orginálne dll knižnice z windowsu, ktoré su kodekmi, teda si to aj ty vieš skopirovať z win, tu knižnicu wmv9mod.dll alebo ako dsa volá, do adresára /lib/win32 , a ono ti to pôjde na 100 % Túto diskusiu považujem za uzatvorenú :)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ako prehrať video .asf? 05.02.2006 | 11:32Attila Návštevníkešte doplnam, že používaj na sledovanie live televizie alebo archivu radšej firefox, tam to ide všetko bez problemov. A namiesto markizi si pozri joj.sk, obraz je neporovnatelne krajší , tá markiza na svoje požiadavky tú kvalitu má ako mala aj pred 5 rokmi :( saméééé kocky!!!
-
-
-
-
-
-
Re: Ako prehrať video .asf? 25.02.2006 | 06:57Drom NávštevníkPokud mas Windows, muzes si do /usr/lib/codecs/ nahrat windowsi .dll, .qtx, .ax a .acm, treba wmv9*.dll pro wmv soubory a tak...
-