windows ikony
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: windows ikony 04.02.2006 | 12:06NasaK NávštevníkAk by si nic nenasiel, tak si ich mozes sam vyextrahovat pomocou (win32) programu ResHacker.. Staci najst prislusne dll-ko (vo win xp je to %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll) a ulozit tie ikony do *.ico a nasledne prekonvertovat do png.. Mozno trosku zdlhave, ale fungujuce.. A zda sa mi, ze tie ikonky patria m$, cize ludia, ktory ich poskytuju mozu byt asi zalovany.. Neviem, netrapi ma to velmi, takze robit na vlastnu zodpovednost.. ;o)
-
Re: Re: windows ikony 04.02.2006 | 12:24Peter Návštevníkto mas pravdu, oni uz maju patent aj na vzduch....
-
Re: Re: Re: windows ikony 04.02.2006 | 13:07WlaSaTy Návštevníkikona ako sucast diela je chranena autorskym zakonom. to dielo, program je distribuovany pod urcitou licenciou a ak ju porusis, tak mozes byt stihany. preto sa tie ikony nevyskytuju kade tade. ale skus najst nieco podobne tomu co tam mali, ved vsetky ikonky z wirdos maju kvalitnejsiu obdobu v GNU, okrem toho modreho Ecka. predsa to ecko nebolo portovane.
-
Re: Re: Re: Re: windows ikony 04.02.2006 | 13:15mosad2 Návštevníka kde by som to mal hladat?pod gnu? Ale aj tak dakujem za ochotu, ludia sa na mandrivu chytaju,staci ich len postavit pred hotovu vec,musia rozmyslat a poradia si.Maju pokoj s virusami.Este keby tak bolo videoskype k dispozicii tak to nema ziadny minus.
-
Re: Re: Re: Re: Re: windows ikony 04.02.2006 | 13:39WlaSaTy Návštevník:a kde by som to mal hladat? /usr/share/pixmaps /usr/share/icons /usr/share/bitmaps google uz ani neviem kam sa tohto roku davaju ikony. alebo si sus pri vytvarani ikonky na ploche nalistovat zo standardne poskytnuteho adresara co chces.
-
-
Re: Re: Re: Re: windows ikony 04.02.2006 | 22:40NasaK NávštevníkToho Ecka je aj krajsia verzia.. Na macu! ;)
-
-
-
-