Ako spustit....
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Ako spustit.... 05.02.2006 | 20:26nardew debian Používateľdo ~/.kde/Autostart/ si vytvor subor autostart, daj mu prava na spustanie(chmod 755 autostart). potom donho zapis toto: #!/bin/bash superkaramba cesta k .theme suboru
-
Re: Re: Ako spustit.... 05.02.2006 | 20:53LuKKaS NávštevníkDobre skusim
-
Re: Re: Ako spustit.... 05.02.2006 | 21:14LuKKaS NávštevníkA ako mu dam prava ? ja v tom len zacinam mam Linux len par dni tak ako to vytvorim ?a aky subor textovy abo aky ?
-
Re: Re: Re: Ako spustit.... 05.02.2006 | 21:35LuKKaS NávštevníkOno mi to nakopne ale nenacita mi ten Plugin a to vobec a da spravit tak ze este pred vipinanim PC sa mi najprv vipne ten Plugin a az potom KDE a potom Linux a potom PC lebo vzdy ked nevipnem ten Plugin tak ono mi da ze no proste mi vypise KDE ze nastala chyba signalom 11
-
Re: Re: Re: Re: Ako spustit.... 06.02.2006 | 01:21kajn Návštevníkneviem teda ake kde pouzivas, ale ked si tu karambu zapnes tak tam kdesi musi byt volba pustat po starte.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ako spustit.... 06.02.2006 | 19:02LuKKaS NávštevníkNo karamba sa mi spusti ale nejde mi to ako nespusti sa ten konkretny Plugin a to je na prt tak by som to chcel aby sa mi rovno pustil a dal do urcitej casti na monitore vies
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ako spustit.... 06.02.2006 | 19:05Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátoraku mas verziu superkaramby?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
-
-
-
-
-
Re: Ako spustit.... 06.02.2006 | 20:53nardew debian Používateľnapis presne co mas v tom subore autostart a napis absolutnu cestu k suboru s themou...
-
Re: Re: Ako spustit.... 06.02.2006 | 21:29LuKKaS NávštevníkVerziu neviem ale nemam SUPERKARAMBA ale karamba asi a one to co je v tom subore je #!/bin/bash karamba /home/lukkas/pluginy/OrangeMonitor/OrangeMonitor.theme toto tam mam
-
Re: Re: Re: Ako spustit.... 06.02.2006 | 23:48nardew debian Používateľsi si isty ze ta cesta je spravna? sedia presne male velke psimena? nepouzivas k tej theme aj pythonovske rozhranie?
-
Re: Re: Re: Re: Ako spustit.... 07.02.2006 | 19:03LuKKaS Návštevníkano cesta by mala byt spravna a to asi isto a ake to Pythonovske ja mam Linux teraz 1tyzden tak este neviem vsetko
-
-
-
-