KDM-Theme v KDE 3.4.3
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: KDM-Theme v KDE 3.4.3 06.02.2006 | 19:49mirco NávštevníkNikdo nic?? Nikdo nechcel mat prihlasovacie login krajsie ako je zakladne. Tomu neverim, zeby som bol sam. Neverim tomu Google mlci nepovie nic ani mi nechce prezradit postup tak to nechapem ABClinuxu.cz ma sklamalo. Nikde nic. Internet sa mi zda ze ma nedostatocne udaje. Nie je nekdo skusenejsi ako internet a ma viacej informacii. Pripadne mi poradte ako by som mohol nainstalopat KDM-themu kludne aj cez asembler ak sa to neda inak.
-
Re: Re: KDM-Theme v KDE 3.4.3 07.02.2006 | 10:39Attila Návštevníkskus ovladacie centrum kde , myslím že je to tam niekde, a je to jedno akú maš distribuciu, kde 3.4 je hádam všade rovnaká až na male detaili. Ale zmena loginu nije práve velkým plusom kde 3.4 bo si môžeš vybrať pekne obrazky na prihlasovací login, no výber uživatelov si musíš pekne vypisať, nedá sa dať temu, kde je vyber, okno s každým uživatelom, je to zablokované z bezpečnostných dôvodov, preto používam gdm, aj ked používam kde a gnome nemám nainštalované a štart sa mi zdá celkom rýchly. A niet problemu zmeniť temu, lebo to máš v menu v nastaveniach :) S úctou Attila
-
Re: Re: Re: KDM-Theme v KDE 3.4.3 07.02.2006 | 14:37mirco NávštevníkDik za info tak si ma presvedcil a dal som si gdm :-).
-
-
-
Re: KDM-Theme v KDE 3.4.3 08.02.2006 | 19:03driller Ubuntu, OpenSuSE Používateľwww.kde-look.org - KDM themes www.kde-apps.org - kdmtheme urcite tam bude aj balik pre debian
-