How to in Fedora_Core&OpenSuSe use YUM?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: How to in Fedora_Core 10.02.2006 | 12:06cortex neon,ubuntu,centos PoužívateľFedora Core >> 15.Marec 2006 OpenSuse som nepouzival, ale ak je to ten isty yum ako vo fedore ;) tak pozri v /etc/yum.repos.d mas tam konfiguraky, skus si nejaky okopirovat a upravit :). podla mna to bude fungovat :))
-
Re: Re: How to in Fedora_Core 10.02.2006 | 12:42skywaker Návštevníkak by slo si urobit lokalne repozitory ako v mandrive tak to by bolo super. je tam ten isty Yum, ale ja som v tych veciach zatial novacik ... Isty cas som pouzival FC2 ale potom som presiel na Slackware a niekedy na Mandriva teraz som si stiahol FC4, ale zatial nemam na nu odvahu a preto som na openSuse. Yum je vraj super a preto nechcem pouzivat Yast2 konfigurak.
-
Re: Re: Re: How to in Fedora_Core 10.02.2006 | 13:33skywaker NávštevníkTakze mam tu nieco pre tych ktory nemaju doma internet a potrebuje si doinstalovat mpg123 a mplayer do opensuse alebo Fedora Core, ja som to vytrvalo hladal a nasiel: http://ayo.freshrpms.net/fedora/linux/4/i386/SRPMS.freshrpms/
-
-
-