VMware ako nanho?

Sekcia: Aplikácie & Desktop 04.03.2006 | 21:40
Caute, nainstaloval som VMware. Akceptoval som eulu. Ked ho teraz zapnem pyta si otvorit Virtual Maschine teda nejaky *.vmx subor. Neviete mi poradit?(dufam ze to nieje nieco jednoduche), nenasiel som k tomu zatial ziaden manual...vopred dakujem za vsetky rady
    • Re: VMware ako nanho? 04.03.2006 | 21:30
      Avatar Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko  Administrátor
      tipujem, ze si nainstaloval VMware player a nie VMware Workstation. Cize na to aby ti to fungovalo potrebujes nejaky image vo formate VMWARE.
      Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
      • Re: Re: VMware ako nanho? 04.03.2006 | 21:32
        hej nainstaloval som playera... som beginner, nerozumiem tomu. Aky image?nevies prosim ta nejaky manul alebo link?
        • Re: Re: Re: VMware ako nanho? 04.03.2006 | 21:35
          Ide len o prehravac, cize ak si tam chces nieco spustit musis najst uz nainstalovany system v podobe obrazu pre vmware player. Ked ho najdes, tak ho len stiahnes a otvoris cez ten vmware player a ono ti ho spusti. => ty si sam nemozes nainstalovat system a ani vytvorit virtualny pocitac, pretoze mas len player. Napr tu si mozes stiahnut Image s SuSE a KDE: http://developer.kde.org/~binner/vmware/.
          Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
          • Re: Re: Re: Re: VMware ako nanho? 04.03.2006 | 21:39
            dakujem
            • Re: Re: Re: Re: Re: VMware ako nanho? 04.03.2006 | 21:40
              rado sa stalo, aj nabuduce :)
              • Re: VMware ako nanho? 04.01.2008 | 10:57
                zdar, potreboval by som poradit s tymto:

skusam nahodim vmware podla tohto navodu .
                Ked napisem :
                make cloneconfig; make prepare-all
                tak mi vyhodi hlasku :
                make: *** No rule to make target `cloneconfig'. Stop.
                make: *** No rule to make target `prepare-all'. Stop.
                , hladat som baliky | kernel-source | gcc | gcc-c++ | make | ale presne nazvy som nenasiel.

, rad by som skusil xp do kubuntu a naopak .

vdaka za rady.
                $ € £ > /dev/null ; fg human_mind [1] zazen